Cavallaro Napoli

Modebedrijf Cavallaro Napoli werd opgericht in 1999 door Giuseppe Cavallaro. De half Italiaanse Cavallaro startte het bedrijf met als missie de Italiaanse kledingstijl in Nederland onder de aandacht te brengen. Het begin werd gemaakt toen Giuseppe een collectie zijden stropdassen verkocht aan familie en vrienden in Nederland. Deze stropdassen had hij zelf gemaakt in een atelier in Napels en de collectie werd zo’n succes dat het bedrijf Cavallaro Napoli daarmee geboren was. Een aantal jaren later bracht hij een collectie shirts op de markt die snel uitverkocht waren en het begin markeerden van een snelle groei van het bedrijf.

Italiaans design in Nederland

Het fijne, luxe en elegante Italiaanse design van de collectie van Cavallaro Napoli onderscheidt zich van andere modemerken door gebruik van de beste stoffen en garens en een eigentijds design met bijzondere details. Waar Cavallaro Napoli eerst nog leverde aan kleine boetiekjes, zijn er inmiddels winkels te vinden door het hele land. De eerste brandstore die Cavallaro Napoli oprichtte stond in Utrecht, maar inmiddels zitten er winkels van Groningen tot Maastricht en kan er ook online in de webshop worden gewinkeld.

Contact

De klantenservice is bereikbaar tijdens werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur op telefoonnummer +31 (0)23 3030 369. U kunt ook via WhatsApp contact zoeken. Daarvoor gebruikt u telefoonnummer +31 (0)6 26 960 382. Wanneer u een WhatsApp bericht stuurt tijdens de openingstijden van de klantenservice dan krijgt u binnen 2 uur antwoord. U kunt daarnaast contact zoeken via sociale media, zoals Facebook Messenger, Twitter of door een email te sturen. Ook dan kunt u antwoord verwachten binnen 2 uur. Op de website vindt u tenslotte nog de mogelijkheid om een live chat te openen met een medewerker.

Openingstijden Cavallaro Napoli klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Cavallaro Napoli

Telefoonnummer Cavallaro Napoli klantenservice

Telefoonnummer
+31 (0)23 3030 369
Belkosten
lokaal tarief

Adres Cavallaro Napoli klantenservice

Waarderveldweg 87
2031 BK Haarlem

Cavallaro Napoli opzeggen

Cavallaro Napoli direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cavallaro napoli.

Cavallaro Napoli ervaringen

7 ervaringen.

6 gedachten over “Cavallaro Napoli”

  1. Fantastische kleding, ik kom nu al jaren alleen maar naar Cavallaro voor mijn kleding. Ik ga vaak naar de winkel maar nu inmiddels ook steeds vaker online. Ik wil niet meer anders.

  2. Schitterende Italiaanse kleding. Iedere collectie is erg mooi, kom hier al jaren en ben zeer te spreken over de kwaliteit!! Mvg Robert

  3. Mijn broer kocht hier vaak zijn kleding en ben een paar keer met hem mee gegaan. Goede winkel, wel prijzig, maar echt mooie overhemden.

  4. Super mooie kleding, stijlvol maar wel duur. Na het kopen van mijn 1e shirt was ik om. Heb nu veel kleding van Cavallaro.

  5. Stijlvolle kleding en zeer goede kwaliteit. Ze kunnen de kleding ook nog verder tailleren.

  6. Ik vind dat het personeel goede adviezen heeft over hoe ik mij moet kleden. Ik slaag hier altijd en ben zeer tevreden met de kwaliteit van de producten.

  7. Goed overzicht! Bedankt voor het telefoonnummer. Ben een vast klant maar kwam er achter da tik het telefoonnummer nog niet had. Heb via jullie website contact opgenomen, dank voor jullie service.

Plaats een reactie