Happy Market

 klantenservice

Over Happy Market

Happy Market is een Nederlandse online winkel dat ‘handsome stuff that makes you smile’ verkoopt. De webwinkel werd in 2011 opgericht door twee dertigers uit Amsterdam; Janneke en Jerome. Inmiddels is de online shop een groot succes en is zij meermaals genoemd in meerdere (nationale) tijdschriften zoals LINDA., Flair, vtwonen, Ouders van Nu, Margriet, 101 Woonideeën en Red.
Het assortiment van Happy Market varieert van woonaccessoires tot sieraden, en van zeefdrukken voor aan de muur tot briefpapier. De webwinkel importeert spullen vanuit de hele wereld van (inter)nationale ontwerpers, zij besteedt dan ook veel aandacht aan het selecteren van deze designers. Zo kunt u bijvoorbeeld de sieraden van de Belgische designer Sarah Mesritz onder het label SMJD terugvinden in de webshop, maar ook de duurzame tassen van Envirosax, sjaals van het Spaanse Suturno, woonaccessoires van het Aziatische collectief Oh&Ah, of bijvoorbeeld de prachtige prints van het Canadese Carococo.
Wanneer u een bestelling plaatst bij Happy Market, wordt deze binnen twee tot drie werkdagen bij u thuis afgeleverd. Bij bestellingen die meer dan €50,- bedragen betaalt u geen verzendkosten, voor bestellingen die minder dan €50,- bedragen betaalt u €2,50 verzendkosten. U kunt uw bestelling gemakkelijk afrekenen met behulp van iDeal of PayPal.
Tevens is de webwinkel van Happy Market bekroond met het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een keurmerk dat door de Consumentenbond wordt gesteund en houdt in dat u altijd zonder zorgen en veilig kunt online winkelen en betalen bij Happy Market.
Tenslotte kunt u, als u op de hoogte wilt blijven van de nieuwste producten, kortingen of ander nieuws, zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Dit kunt u doen via de website.

Contact

Indien u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Happy Market via telefoonnummer 06 – 24815015. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. In het geval dat u Happy Market per e-mail wenst te bereiken, kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen aan contact@happymarket.nl. De klantenservice zal zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt uw vragen ook via de sociale media stellen, de klantenservice is actief op zowel Facebook als Twitter. Mocht u de klantenservice per post wensen te contacteren, dan kunt u uw brief adresseren aan Happy Market, 1e Jan van der Heijdenstraat 118-11, 1072 VB Amsterdam.

Contact met Happy Market

Openingstijden Happy Market klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Happy Market klantenservice

Contact met Happy MarketNummer
Algemeen06 – 24815015

Overige contactmogelijkheden Happy Market klantenservice

Happy Market opzeggen

Happy Market direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/happy market.

Happy Market ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Happy Market? Laat ons je ervaring met Happy Market weten!
Beoordeel Happy Market

Adres Happy Market klantenservice

1e Jan van der Heijdenstraat 118-1
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de Happy Market klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Happy Market klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Happy Market Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Happy Market klantenservice?