Desigual

Dress people, not bodies, zo luidde de slogan van de oprichter van Desigual in 1984. Het temperamentvolle Desigual, opgericht in het Spaanse Ibiza, weet dan ook al jarenlang de meest originele items te ontwerpen. Momenteel bevindt het hoofdkantoor van dit modemerk zich in het al eveneens zo kleurrijke Barcelona. De ontwerpen van Desigual zijn geïnspireerd door de werken van de wereldberoemde Spaanse architect Antoni Gaudí. Net als zijn werken zijn ook de mode-items van Desigual opvallen en kleurrijk. Kenmerkend voor het label zijn de patchwork-look en de opvallende prints, die niet zelden met elkaar worden gecombineerd.

Hoe positiviteit de wereld veroverde

Het Spaanse merk ademt een positieve houding, welke al tientallen jaren klanten aan zich weet te binden. Inmiddels is het merk al in 92 landen wereldwijd vertegenwoordigd en biedt kleding voor zowel dames, heren als kinderen aan. Ook heeft Desigual in de loop der jaren een sportlijn gelanceerd en voert het Spaanse merk ook zijn eigen accessoire- en schoenenlijn. In 2019 werden er wereldwijd twintig miljoen items van Desigual verkocht. Desigual heeft zich de laatste jaren toegelegd op duurzaamheid en heeft zichzelf als doel gesteld in 2025 voor alle producten die het ontwerpt duurzamer katoen te gebruiken dan het nu doet.

Contact met Desigual

Desiguale staat voor originele items van hoge kwaliteit. Bent u desondanks ontevreden over een product, of wilt u een vraag stellen of opmerking achterlaten, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van dit Spaanse modebedrijf. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 tot uw dienst. U kunt de medewerkers bereiken middels het invullen van het contactformulier op de website. Telefonisch contact opnemen met de klantenservice is (tijdelijk) niet mogelijk.

Instagram: https://www.instagram.com/desigual/

Openingstijden Desigual klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Desigual

Telefoonnummer Desigual klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Desigual klantenservice

E-mailadres Desigual klantenservice

E-mailadres
onbekend

Desigual opzeggen

Desigual direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/desigual.

Desigual ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Desigual”

  1. Ik ben fan van het eerste uur. Unieke en kwalitatieve kleding. Je kunt hier tegen redelijke prijzen super mooie kleding kopen.

  2. Geweldig merk, koop het al jaren en ben echt verkocht aan Desigual.

Plaats een reactie