H&M

 klantenservice

Over Hennes & Mauritz

Hennes & Maurits, beter bekend als H&M, is een populaire Zweedse modeketen. H&M heeft meer dan 3200 filialen in 54 landen die verspreid zijn over de gehele wereld. Op dit moment heeft H&M zo’n 116.000 medewerkers. H&M is in 1947 opgericht door Erling Persson. Erling Persson was kort daarvoor in New York city geweest en was daar onder de indruk geraakt van de hoeveelheid winkels die kleding voor een goedkope prijs verkochten. Dit wilde Persson ook, dus hij besloot de winkel Hennes te openen in het plaatsje Västeras in Zweden. Hennes betekent “van haar” in het Zweeds. De winkel verkocht toen enkel dameskleding. In 1960 besloot Persson uit te bereiden door ook mannenkleding te verkopen. Dit deed hij door het bedrijf Mauritz Wildforss te kopen en bij Hennes te voegen. Het bedrijf Maurits Wildforss was een jacht, outdoor en herenconfectiewinkel. Hennes ging verder als Hennes & Mauritz, echter H&M ging geen outdoor en jacht spullen verkopen. Enkel de herenconfectie bleef. Hennes ging voortaan dus verder als Hennes & Mauritz, en later enkel als H&M.

Winkels van H&M

H&M heeft winkels over de hele wereld. In zo goed als elk land in Europa is er in elke grote stad wel een H&M te vinden. Een voorbeeld van het succes van H&M is de Kalverstraat in Amsterdam. In de Kalverstraat van Amsterdam zitten meerdere filialen van de H&M. Deze verschillende filialen liggen soms maar een aantal meter van elkaar vandaan. Toch worden alle filialen zeer goed bezocht.

Collecties van H&M

Naast normale collecties heeft H&M ook speciale collecties. Dit zijn bijvoorbeeld collecties ontworpen door beroemde modeontwerpers, zoals bijvoorbeeld Isabel Marant, Jimmy Choo, Comme des Garçons, Roberto Cavalli en Sonia Rykiel.

H&M klantenservice

H&M is een grote organisatie, maar dat betekent niet dat H&M geen oog heeft voor klantenservice. Integendeel zelfs, voor H&M is klantenservice zeer belangrijk. Het grootste gedeelte van de H&M klantenservice is de website van H&M zelfs. De website is www.hm.com/nl. Op de pagina van de H&M klantenservice kunt u namelijk het antwoord vinden op de veelgestelde vragen, informatie over de webwinkel van H&M, en algemene informatie over H&M. Echter, het kan natuurlijk voorkomen dat u direct contact moet zoeken met de H&M klantenservice. Dit kan natuurlijk ook. Telefonisch is de H&M klantenservice ook goed te bereiken, maar wel tijdens kantooruren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een mail te sturen naar de H&M klantenservice. De medewerkers van de H&M klantenservice zullen uw mail zo snel mogelijk beantwoorden. Er zijn dus meerdere manieren om de H&M klantenservice te bereiken. Echter, voordat u met de H&M klantenservice belt kunt u het beste even op de website van H&M kijken voor extra informatie. De H&M klantenservice staat echter wel altijd voor al uw vragen voor u klaar.

Contact met H&M

Openingstijden H&M klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers H&M klantenservice

Contact met H&MNummer
Algemeen0900 - 19 88

Overige contactmogelijkheden H&M klantenservice

H&M opzeggen

H&M direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/h&m.

H&M ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met H&M? Laat ons je ervaring met H&M weten!
Beoordeel H&M

Adres H&M klantenservice

Kalverstraat 112
Amsterdam
Rapportcijfer H&M klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de H&M klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de H&M klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel H&M Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de H&M klantenservice?

1 reviews over “H&M”