Hunkemöller

Hunkemöller geschiedenis

Hunkemöller Lexis, beter bekent als gewoonweg Hunkemöller, is een winkelketen dat zich specialiseert lingerie. Hunkemöller is een bedrijf dat al zeer lang bestaat. Het is namelijk opgericht in 1886 door Wilhelm Hunkemöller en zijn vrouw Josephina Lexis. In de 19e eeuw produceerde Hunkemöller nog korsetten in en fabriek in Amsterdam. Later ging dit logischerwijs over in meer moderne lingerie. Het eerste filiaal van Hunkemöller zat in Amsterdam. Later volgen er al snel filialen in Rotterdam en Utrecht.

Algemene informatie Hunkemöller

Hunkemöller is nog steeds een zeer populaire winkel in Nederland. Het is tevens een van de meest populaire lingerie winkels van Nederland. Echter, Hunkemöller is niet alleen te vinden in Nederland. Ook in andere landen kunt u filialen van de Hunkemöller aantreffen. Landen waarin Hunkemöller ook filialen heeft zijn onder andere Frankrijk, Denenmarken, Duitsland, Luxemburg, Egypte, Bonaire, Curaçao, Aruba, Polen, Rusland, Saoedi-Arabië, Turkije en zelfs in Bahrein. De Hunkemöller heeft dus niet enkel in Europa filialen. Over de gehele wereld zijn filialen van Hunkemöller te vinden. De grootste filialen zijn in Nederland gevestigd in Amsterdam en in Maastricht. Over de  hele wereld heeft Hunkemöller meer dan 400 vestigingen. Het is dus wel duidelijk dat Hunkemöller een zeer succesvol bedrijf is.

Hunkemöller klantenservice

Zoals elk succesvol bedrijf is het voor Hunkemöller erg belangrijk dat haar klanten zeer tevreden blijven over de producten en diensten die zij leveren. Daarom hecht Hunkemöller veel waarde aan hun goedlopende klantenservice. De Hunkemöller klantenservice bestaat niet enkel uit een telefoonnummer. De Hunkemöller klantenservice is namelijk veel meer dan dat. Zo staat er op de pagina van de Hunkemöller klantenservice een FAQ, een pagina waarop de veelgestelde vragen staan. Soms is het dus niet per se nodig om direct contact te zoeken met de Hunkemöller klantenservice. Echter, niet elke vraag zal door de FAQ beantwoord worden. Wanneer dat het geval is kan de Hunkemöller klantenservice ook gebeld worden. Het telefoonnummer van de Hunkemöller klantenservice is 035-6465412. De Hunkemöller klantenservice kan bereikt worden van maandag tot en met vrijdag van 09.00 in de ochtend tot en met 17.00 in de middag. Hiernaast heeft de Hunkemöller klantenservice ook een emailadres. Het emailadres van de Hunkemöller klantenservice is klantenservice@hunkemoller.com. De medewerkers van de Hunkemöller klantenservice streven om e-mails zo snel mogelijk te beantwoorden. Kortom, er zijn verschillende manieren waarop de Hunkemöller klantenservice bereikt kan worden. Het is echter wel belangrijk als u de Hunkemöller klantenservice belt met een vraag over een online bestelling, dat u alle gegevens over die bestelling bij de hand houdt. Op die manier kunnen de medewerkers van de Hunkemöller klantenservice u zo goed mogelijk helpen. De Hunkemöller klantenservice kunt u natuurlijk ook bellen met vragen, klachten, tips of opmerkingen over Hunkemöller.

Openingstijden Hunkemöller klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Hunkemöller

Telefoonnummer Hunkemöller klantenservice

Telefoonnummer
035 - 646 54 12
Belkosten
lokaal tarief

Adres Hunkemöller klantenservice

Liebergerweg 28
Hilversum

E-mailadres Hunkemöller klantenservice

E-mailadres
onbekend

Hunkemöller opzeggen

Hunkemöller direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hunkemöller.

Hunkemöller ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Hunkemöller”

  1. Meest slechte klantenservice die ik ooit meegemaakt heb! Er wordt totaal niet gereageerd op mail, messenger of telefooncontact.

Plaats een reactie