JD Sports

Bij JD Sports bent u aan het juiste adres voor sportkleding en sneakers voor heren, dames en kinderen. JD Sports, voluit JD Sports Fashion plc genoemd, werd in 1981 opgericht. Zijn naam dankt het bedrijf aan zijn twee oprichters, welke John en David heetten. De eerste winkel werd geopend in Bury (Verenigd Koninkrijk). Twee jaar later zag de tweede winkel, in Manchester, het levenslicht. In 1989 werd daar een filiaal in het Londense Oxford Street aan toegevoegd. JD Sports is inmiddels een groot, beursgenoteerd bedrijf met veel internationale klanten. Vandaag de dag bestaan er in het Verenigd Koninkrijk en daarbuiten maar liefst 2400 winkels.

Gegarandeerd volgens de laatste trends winkelen

JD Sports groeit onophoudelijk verder en mag zich daarom één van de grootste retailers op dit gebied noemen. Naast kleding van diverse, bekende merken voert JD Sports ook zijn eigen kledinglijn. In Nederland bevinden zich tal van fysieke winkels van JD Sports, maar u kunt uiteraard ook een bezoek brengen aan de webshop. Daar vindt u het gehele assortiment kleding en sneakers terug. U kunt handig kiezen op itemtype of op merk. JD Sports is altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen die zich binnen de mode-industrie afspelen. Winkelen doet u hier dan ook altijd volgens de laatste trends.

Contact met JD Sports

Heeft u een vraag, opmerking of klacht over JD Sports of een product dat u er heeft aangeschaft? Neemt u dan contact op met de klantenservice. Deze is binnen Nederland niet telefonisch te bereiken. In plaats daarvan maakt u gebruik van het onderstaande e-mailadres, de live chat op de desktopwebsite, of de Facebook Messenger chat. De medewerkers van de klantenservice zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar.

Instagram: https://www.instagram.com/jdsportsnl/

Openingstijden JD Sports klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
JD Sports

Telefoonnummer JD Sports klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres JD Sports klantenservice

JD Sports Customer Service Department, JD Sports Fashion Plc, Hollinsbrook Way, Pilsworth Road, Bury
BL9 8RR, Verenigd Koninkrijk

E-mailadres JD Sports klantenservice

JD Sports opzeggen

JD Sports direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jd sports.

JD Sports ervaringen

18 ervaringen.

18 gedachten over “JD Sports”

 1. ONGELOOFLIJK SLECHTE (ONLINE) SERVICE.
  mijn vrouw heeft in april een paar soorten kleding besteld voor iets meer dan €100.
  haar bestelling is nooit gekomen en als we klantenservice bellen nemen ze nooit op en staat op hun website.

  Openingstijden JD Sports klantenservice
  Niet bereikbaar op dit moment.

  Maandag gesloten
  Dinsdag gesloten
  Woensdag gesloten
  Donderdag gesloten
  Vrijdag gesloten
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten

 2. Kkr slecht homo winkel

  Ben Drees hele kkr winkel zat hoeren lijers

  Kkkr Mongools
  Neemt nooit iemand op

 3. Hoe kan ik iets bestellen en afhalen bij zuidplein jd. Als ik bestel duurt het te lang en ik vlieg zondag. Kan iemand mij helpen. Aub

 4. Wat een service..
  Nemen gewoon niet op alle winkels op gebeld!!!!

 5. HORRIBLE!!!!!!! for people from Holland do NOT order .here!!. No telephone no, no one ever answers the phone. When you have a complaint and you are mailing the client service at the headquarter for at least 3 times you wil never get answers… shipping en information went wrong, it took my 1 week ( 5o times phoning JD sports shops in Holland ( never got a person on the line ( fake tel. no!!, many times mailing never answers. finally a help desk mailing with 4 different persons who can’t read and not willing to help at all. NEVER AGAIN!! you’ve been warned!!

 6. Schande dat er alleen communicatie is via mail of robot ( die trouwens niks snapt)….heb schoenen besteld met zwarte zolen….tenminste…zo zijn ze uitgebeeld maar krijg schoenen met witte zool?????

 7. De winkels zelf super leuke service nooit problemen maar de online shop echt te verschrikkenlijk voor woorden echt een no go. Je pakketje is meer als een maand onderweg als je geluk hebt anders duurt het nog langer. En om over de klantenservice nog niet te spreken. Gewoon totaal niet bereikbaar telefonisch en digitaal krijg je te maken met een robot. Nou voor mij geen online bestellingen meer van dit bedrijf. Echt bagger!!

 8. Mijn bestelling staat al 2 dagen op bezorgen.
  Mooi waardeloos dat je niemand kan bellen
  Ben van alles aan het proberen maar 1 dag niks anders aan het mailen chatten maar tot heden geen antwoord
  je kan toch geen 2 dagen zitten wachten als je niet weet waar pakketje is geen track en trace.

Plaats een reactie