Preston Palace

Preston Palace is een hotel in Almelo waar het all-inclusive principe geldt zoals dat ook wordt toegepast op resorts in onder andere Turkije. Je kunt hier voor een all-inn prijs een nacht, een weekend of langer verblijven en gebruik maken van alle faciliteiten die in de meeste gevallen inclusief zijn. Voor jong en oud is er in en rond Preston Palace genoeg te beleven. Ideaal is dat je kosteloos kunt annuleren als blijkt dat je op het geplande tijdstip toch niet in de gelegenheid bent om er een paar dagen tussenuit te gaan.

Vermaak voor jong en oud

Preston Palace biedt vermaak voor jong en oud. Er zijn meerdere restaurants, er is een indoor speeltuin en een kermis waar jong en oud zich in de attracties kan vermaken. Daarnaast is er een feestzaal waar iedere avond live muziek te beluisteren is. In de bioscoop kun je genieten van uitstekende films. In één van de vele bars kun je een drankje halen en voor de kinderen worden er op verschillende tijdstippen frietjes gebakken.

Genieten voor een vaste prijs

Het unieke van Preston Palace is dat je één prijs betaalt voor alle faciliteiten. Je hoeft dus niet met je portemonnee of creditcard rond te lopen. Als je eenmaal bent ingecheckt kun je onbeperkt van alle faciliteiten genieten. Je kunt het hele jaar door terecht in Preston Palace en er zijn regelmatig speciale acties waardoor je verblijf extra voordelig is. Je kunt er ook naartoe voor een zakelijke bijeenkomst, er zijn diverse vergaderzalen beschikbaar. Ideaal voor een meerdaagse training of een bijeenkomst die je met entertainment wilt afsluiten.

Openingstijden Preston Palace klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Preston Palace

Telefoonnummer Preston Palace klantenservice

Telefoonnummer
0546 – 542 121
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Preston Palace klantenservice

Laan van Iserlohn 1
7607 PT, Almelo

E-mailadres Preston Palace klantenservice

Preston Palace opzeggen

Preston Palace direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/preston palace.

Preston Palace ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Preston Palace”

  1. MEGA leuk weekend gehad met de boys! Een aanrader

  2. Hier met het gezin geweest, prima hotel, veel te doen voor kinderen en er is ook een leuk uitgaanscentrum.

  3. Geweldig weekendje met het gezin hier geweest. Je hebt enorm veel facaliteiten en een super leuk zwembad. We hebben genoten.

  4. We hebben enorm gelachen en een super nacht gehad. Is een echte aanrader voor wanneer je met ee ngroep iets leuks wilt doen.

  5. Wat hebben we hier gelachen. We zijn kampioen geworden met het team en besloten naar Preston Palace te gaan. Het is echt helemaal fantastisch daar! Enorm gelachen

Plaats een reactie