Stayokay.nl

Stayokay werd in 1929 opgericht en droeg toen nog de naam Nederlandse Jeugdherbergcentrale. Sinds 2003 wordt de huidige naam gehanteerd en worden de locaties hostels genoemd. Behalve voor backpackers zijn de hostels ook ideaal voor stellen en gezinnen met kinderen. De Stayokay keten heeft 22 verschillende hostels op diverse plekken in Nederland. Hiermee is het dé hostelketen en de grootste aanbieder van budgetaccommodaties in ons land. De locaties van de hostels zijn verdeeld in drie categorieën: stad, platteland en kust en water.

Complete arrangementen

Stayokay biedt veel pakketaanbiedingen aan zodat u als klant uw verblijf compleet kunt maken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan excursiemogelijkheden. Er bestaan verschillende individuele- en groepsarrangementen. Hiermee combineert u overnachtingen met maaltijden en activiteiten. Er zijn zowel actieve als culturele arrangementen via de website te boeken. Buiten de landsgrenzen kunt u hostels boeken bij de partner van Stayokay, Hostelling International (HI).

Contact

Heeft u vragen over Stayokay? Wellicht vindt u het antwoord op de FAQ pagina van de officiële website. Mocht uw vraag hiermee echter niet worden beantwoord, of heeft u een klacht? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice middels het nummer 020 5513133. De klantenservice is op werkdagen van 08.30 tot 17.00 bereikbaar.
Het hoofdkantoor van Stayokay is gevestigd boven het Stayokay hostel in Amsterdam, Zeeburg. Het adres van het hoofdkantoor is: Timorplein 21A, 1094 CC Amsterdam. Wenst u schriftelijk contact op te nemen? Schrijft u dan naar Postbus 92076, 1090 AB Amsterdam. Het e-mailadres kan niet worden gebruikt voor reserveringen, hiervoor neemt u contact op met het desbetreffende hostel. Ook kunt u uw vraag, klacht of opmerking achterlaten op de contactpagina van de officiële website. Stayokay neemt na ontvangst van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op.

Instagram: https://www.instagram.com/stayokayhostels/?hl=nl

Openingstijden Stayokay.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Stayokay.nl

Telefoonnummer Stayokay.nl klantenservice

Telefoonnummer
020 5513133
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Stayokay.nl klantenservice

Timorplein 21A
1094CC, Amsterdam

E-mailadres Stayokay.nl klantenservice

E-mailadres

Stayokay.nl opzeggen

Stayokay.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/stayokay.nl.

Stayokay.nl ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Stayokay.nl”

  1. Goede keten, lekker goedkoop en precies genoeg voor wat ik nodig heb. Voor mij dus de ideale keuze.

  2. Ideall voor groepen. Ik vind de kamers erg schoon en het eten is ook prima. Tegen een zeer schappelijke prijs kun je hier verblijven.

  3. Degelijk en goedkoop. Uiteraard niet te vergelijken met een hotel, maar voor alleen overnachten is het uitstekend.

  4. Wij (studiegroep Almelo) verblijven met regelmaat in een stayokay! Wanneer je niet opzoek bent naar veel luxe, maar gewoon naar een bedje en leuke mensen, dan is dit een absolute aanrader.

  5. Laatst Terschelling bezocht met vriendinnen, we verbleven in een StayOkay. Heel erg gezellig en een super mooie locatie. Dit is een mooie goedkope overnachting voor op Terschelling. Groetjes Elma

Plaats een reactie