Feijenoord Stadion – De Kuip

Over Feyenoord Stadion – De Kuip

Stadion Feyenoord bestaat al sinds 1937, het jaar waarin het stadion tevens geopend werd. Na een lange periode werd het stadion echter gerenoveerd in 1994. Daarbij werd het accent gelegd op multifunctionaliteit. De voetbalclub Feyenoord werd steeds populairder en er werden meer evenementen georganiseerd. Bedoeling van het gerenoveerde gebouw was dan ook dat het gebouw hier tegen bestand zou zijn. Het gebouw werd De Kuip genoemd. De Kuip werd op woensdag 16 november 1994 officieel geopend door Koning Willem-Alexander. Daarna werd het gelijk in gebruik genomen. Er vond op dezelfde dag een wedstrijd plaats tussen Nederland en Tsjechië.

Het Maasgebouw

Naast de Kuip werd ook een nieuw gebouw opgezet; het Maasgebouw. Dit gebouw werd afgestemd op het Stadion en is bedoeld voor zakenrelaties die voor en na de wedstrijd met elkaar kunnen communiceren onder genot van een hapje en een drankje. Het gebouw naast de Kuip kent twee verdiepingen, het restaurant De Kuip Eten en Drinken, een museum, kantoren en zeven verschillende zalen. Het Maasgebouw staat in directe verbinding met de Kuip zelf.

Evenementen

In de Kuip worden verschillende evenementen georganiseerd. Ook bestaat de mogelijkheid voor individuele fans bepaalde events in de Kuip te laten plaatsvinden. Voorwaarde hierbij is dat er minimaal 50 personen aanwezig zijn. Er is echter plaats voor 2500 personen. De Kuip stemt het evenement af op de wensen van de klant. Er worden vaak beurzen georganiseerd in de Kuip, waarbij er een keuze gemaakt kan worden tussen het speelveld en/of de zalen die tevens in het gebouw te vinden zijn. In de Kuip zijn er namelijk vijftien verschillende zalen. Ook congressen of seminars worden georganiseerd in het stadion. Daarnaast heeft de Kuip verschillende zalen tot zijn beschikking, waardoor het ook mogelijk is om in alle stilte te vergaderen. Daarnaast worden er vaak feesten gegeven in het stadion. Een themafeest, personeelsfeest of een bruiloft zijn geen uitzondering bij het stadion. Naast de voetbaltrainingen worden er ook wel eens trainingen gegeven aan werknemers met het doel om het team dichter bij elkaar te brengen. De sfeer en omgeving komt de teambuilding ten goede.

Feyenoord Rotterdam

Momenteel is de Kuip de thuisbasis van de voetbalclub Feyenoord Rotterdam. Feyenoord is opgericht op 19 juli 1908 en speelt al jarenlang in de eredivisie. De voetballers dragen voornamelijk rood-witte tenues. Feyenoord behoort tot een van de drie traditionele topclubs in Nederland. De voetbalclub heeft al heel wat prijzen gewonnen. Zo is Feyenoord veertien keer landskampioen geweest, heeft elf keer de KNVB beker gewonnen, een keer de Europacup, twee keer de UEFA Cup en een keer de wereldbeker.

Contact

De klantenservice van Feyenoord de Kuip is te bereiken op het nummer 010-4929455. Ook kan er schriftelijk contact worden opgenomen. Het adres van de Kuip is Van Zandvlietplein 1, 3077 AA Rotterdam.

Openingstijden Feijenoord Stadion – De Kuip klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feijenoord Stadion – De Kuip

Telefoonnummer Feijenoord Stadion – De Kuip klantenservice

Telefoonnummer
010 - 492 94 44
Belkosten
lokaal tarief

Adres Feijenoord Stadion – De Kuip klantenservice

Van Zandvlietplein 1
Rotterdam

E-mailadres Feijenoord Stadion – De Kuip klantenservice

E-mailadres

Feijenoord Stadion – De Kuip opzeggen

Feijenoord Stadion – De Kuip direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/feijenoord stadion – de kuip.

Feijenoord Stadion – De Kuip ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Feijenoord Stadion – De Kuip”

  1. Prachtig uitje als feyenoord fan. Mooie ronde door de kuip gemaakt met goede begeleiding. Daarna nog drankje gedaan aan de bar.

Plaats een reactie