Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Over Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Gezond & Wel Gezondheidswinkel is één van de grootste ketens van gezondheidswinkels in Nederland. Al ruim 25 jaar kunt u hier terecht voor een ruime selectie aan gezondheidsproducten. Het assortiment van Gezond & Wel Gezondheidswinkel varieert van kruiden tot natuurlijke cosmetica, en van sportvoeding tot noten en zaden.
De missie van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is gezond zijn en gezond blijven. Niet alleen een gezonde start als we jong zijn is belangrijk, maar naarmate we ouder worden moeten we in onze gezondheid blijven investeren. Gezond & Wel Gezondheidswinkel helpt hier graag bij. U kunt daarom ook altijd bij één van de filialen terecht voor een advies op maat.
Naast meer dan 100 winkels verspreid over heel Nederland, heeft Gezond & Wel Gezondheidswinkel ook een eigen webshop. Hier kunt u gemakkelijk en snel vanuit huis uit het gehele assortiment bestellen, en betalen met iDeal of met een factuur achteraf. Vervolgens wordt uw bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd. Bij bestellingen van boven de €50,- is dit geheel kosteloos. Helaas kunt uw bestelling niet afhalen bij één van de winkels.
Tenslotte is Gezond & Wel Gezondheidswinkel aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk en betekent dat u ten alle tijden zorgeloos en veilig kunt online winkelen in de webshop van Gezond & Wel Gezondheidswinkel.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt altijd telefonisch contact opnemen met Gezond & Wel Gezondheidswinkel via het telefoonnummer 038 – 4276639. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00. Indien u Gezond & Wel Gezondheidswinkel per e-mail wenst te contacteren, doet u dit door een e-mailbericht te sturen naar secretariaat@genw.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen. De klantenservice van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is actief op Facebook. Tenslotte kunt u de klantenservice ook via de post bereiken, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Curieweg 1, 8013 RA Zwolle. Het hoofdkantoor van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is tevens op ditzelfde adres gevestigd.
In het geval dat u uw bestelling retour wilt zenden, dan kunt u dit doen naar Gezond en Wel, Luttekestraat 21, 8011 LP Zwolle, of uw bestelling langsbrengen bij één van de winkels.

Contact met Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Openingstijden Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Contact met Gezond & Wel GezondheidswinkelNummer
Algemeen038-4276639

Overige contactmogelijkheden Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Gezond & Wel Gezondheidswinkel opzeggen

Gezond & Wel Gezondheidswinkel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gezond & wel gezondheidswinkel.

Gezond & Wel Gezondheidswinkel ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Gezond & Wel Gezondheidswinkel? Laat ons je ervaring met Gezond & Wel Gezondheidswinkel weten!
Beoordeel Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Adres Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Curieweg 1
Zwolle
Rapportcijfer Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Gezond & Wel Gezondheidswinkel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice?

1 reviews over “Gezond & Wel Gezondheidswinkel”

  1. Rapportcijfer: 10

    Heerlijke noten en top sportvoeding! In de winkels krijg je ook altijd goed advies/hulp bij je vragen.