Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Over Gezond & Wel Gezondheidswinkel

Gezond & Wel Gezondheidswinkel is één van de grootste ketens van gezondheidswinkels in Nederland. Al ruim 25 jaar kunt u hier terecht voor een ruime selectie aan gezondheidsproducten. Het assortiment van Gezond & Wel Gezondheidswinkel varieert van kruiden tot natuurlijke cosmetica, en van sportvoeding tot noten en zaden.
De missie van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is gezond zijn en gezond blijven. Niet alleen een gezonde start als we jong zijn is belangrijk, maar naarmate we ouder worden moeten we in onze gezondheid blijven investeren. Gezond & Wel Gezondheidswinkel helpt hier graag bij. U kunt daarom ook altijd bij één van de filialen terecht voor een advies op maat.
Naast meer dan 100 winkels verspreid over heel Nederland, heeft Gezond & Wel Gezondheidswinkel ook een eigen webshop. Hier kunt u gemakkelijk en snel vanuit huis uit het gehele assortiment bestellen, en betalen met iDeal of met een factuur achteraf. Vervolgens wordt uw bestelling binnen twee werkdagen bij u thuis bezorgd. Bij bestellingen van boven de €50,- is dit geheel kosteloos. Helaas kunt uw bestelling niet afhalen bij één van de winkels.
Tenslotte is Gezond & Wel Gezondheidswinkel aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit is een door de Consumentenbond gesteund keurmerk en betekent dat u ten alle tijden zorgeloos en veilig kunt online winkelen in de webshop van Gezond & Wel Gezondheidswinkel.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt altijd telefonisch contact opnemen met Gezond & Wel Gezondheidswinkel via het telefoonnummer 038 – 4276639. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00. Indien u Gezond & Wel Gezondheidswinkel per e-mail wenst te contacteren, doet u dit door een e-mailbericht te sturen naar secretariaat@genw.nl. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. De klantenservice zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen. De klantenservice van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is actief op Facebook. Tenslotte kunt u de klantenservice ook via de post bereiken, dit kunt u doen door uw brief te adresseren aan Curieweg 1, 8013 RA Zwolle. Het hoofdkantoor van Gezond & Wel Gezondheidswinkel is tevens op ditzelfde adres gevestigd.
In het geval dat u uw bestelling retour wilt zenden, dan kunt u dit doen naar Gezond en Wel, Luttekestraat 21, 8011 LP Zwolle, of uw bestelling langsbrengen bij één van de winkels.

Openingstijden Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummer Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Telefoonnummer
038-4276639
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Curieweg 1
Zwolle

E-mailadres Gezond & Wel Gezondheidswinkel klantenservice

Gezond & Wel Gezondheidswinkel opzeggen

Gezond & Wel Gezondheidswinkel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gezond & wel gezondheidswinkel.

Gezond & Wel Gezondheidswinkel ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Gezond & Wel Gezondheidswinkel”

  1. Heerlijke noten en top sportvoeding! In de winkels krijg je ook altijd goed advies/hulp bij je vragen.

Plaats een reactie