ANWB

 klantenservice

ANWB Klantenservice

De ANWB, opgericht in 1883 door Edo Johannes Bergsma, is een organisatie voor verkeer en toerisme. Toen de organisatie werd opgericht ging ze nog door het leven onder een andere naam: de Nederlandsche Vélocipèdisten-Bond. De bond telde in 1883 slechts 200 leden. Het was pas in 1885 dat de naam van de ANWB werd veranderd in de Algemene Nederlandse Wielrijders-Bond. In 1905 werd de bond omgedoopt tot toeristenbond. Het is dan ook sindsdien dat de bond zich ook is gaan bezighouden met auto’s, wandelaars, ruiters en motorrijders. Het ledenaantal van de ANWB is in vergelijking met 1883 enorm gestegen. Vandaag de dag telt de ANWB ruim vier miljoen leden. Indien u vragen heeft over het lidmaatschap kunt u contact opnemen met de telefonische klantenservice ANWB.

De Kampioen

Alle leden van de ANWB ontvangen de Kampioen. De kampioen is een maandelijks blad dat alle leden van de ANWB ontvangen. Hierin vinden de leden veel verschillende informatie over onderwerpen zoals toerisme, auto’s, vervoer en verkeer. Het blad bestaat al ruim 130 jaar en heeft maar liefst 5,4 miljoen lezers.

Klantenservice ANWB

ANWB heeft een uitstekende klantenservice waarbij u als lid of als niet-lid met al uw vragen terecht kan. De telefonische klantenservice van de ANWB is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 en 18:00 bereikbaar op het telefoonnummer 088 269 22 22. Ook op zaterdagen kunt u de telefonische klantenservice bereiken op hetzelfde nummer. De openingstijden van de telefonische klantenservice ANWB op zaterdag zijn van 10:00 tot 16:00. Op alle feestdagen en zondagen is de telefonische klantenservice gesloten. Naast deze telefonische klantenservice van de ANWB is het ook mogelijk om op de website van de ANWB een contactformulier in te vullen. Dit kan zowel als lid en als niet-lid van de ANWB. Mocht u telefonisch contact opnemen met de klantenservice dan is het verstandig om wel altijd uw lidnummer bij de hand te hebben zodat de medewerkers van de klantenservice u zo goed mogelijk van dienst zullen zijn.

Vakantie met ANWB

Het is tegenwoordig ook mogelijk om via de ANWB uw vakantie te boeken. Op de website van de ANWB kunt u in de menubalk kiezen voor de optie vakanties. Hierbij kunt u uw bestemming, de reisperiode, het reisgezelschap, en de soort reis aangeven, waarna de ANWB op zoek zal gaan voor een passende vakantie. Iedere periode geeft ANWB ook een aantal vakantieaanbiedingen weg. Deze aanbieden worden ook regelmatig in de Kampioen omschreven. Indien u hier vragen over heeft kunt u het beste met de telefonische klantenservice ANWB bellen met het bovenstaande telefoonnummer.

Bellen met het ANWB-telefoonnummer van de klantenservice

Wanneer u gaat bellen met het ANWB-telefoonnummer van de klantenservice, krijgt u een keuzemenu te horen. In het keuzemenu bij het telefoonnummer van de ANWB heeft u vijf opties. De eerste optie is gereserveerd voor vragen aan de ANWB-alarmcentrale. U staat wellicht met pech langs de kant van de weg en wil zo spoedig mogelijk door de ANWB geholpen worden. Door met de ANWB te bellen voor contact, lost u de kwestie snel en effectief met de ANWB-klantenservice op. De tweede optie in het ANWB-keuzemenu is voor vragen over uw lidmaatschap of de Wegenwacht. U kunt hier met de ANWB-klantenservice contact opnemen voor het aanmelden, wijzigen of opzeggen van uw lidmaatschap. Toets drie in het keuzemenu is ingericht voor vragen over de verzekeringen van de ANWB. Bij de vierde optie stelt u vragen over Mijn ANWB, bestellingen via de webshop of de apps. De laatste keuzemogelijkheid is ingericht voor andere services van de ANWB, waaronder de tijdschriften, campings en ANWB-creditcard.

Waarom met de ANWB-klantenservice contact opnemen?

Met de ANWB-klantenservice kun je om verschillende redenen contact opnemen. Zo heeft u wellicht vragen over een factuur, wilt u een adreswijziging doorgeven of dient u een klacht in over de dienstverlening van de ANWB. Zeker als het gaat om dringende zaken, zoals pech op de weg of schade waarvoor u verzekerd bent, neemt u direct telefonisch contact op via de ANWB-klantenservice.

KlantenserviceSpot.nl verbindt u met de juiste klantenservice

Op KlantenserviceSpot.nl vindt u niet alleen de ANWB-klantenservice contact gegevens, maar ook van duizenden andere organisaties in Nederland. Binnen enkele seconden heeft u de Belsimpel contact informatie, de Zilveren Kruis contact gegevens en het About You telefoonnummer.

Contact met ANWB

Openingstijden ANWB klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ANWB klantenservice

Contact met ANWBNummer
Algemeen088 - 269 22 22

Overige contactmogelijkheden ANWB klantenservice

ANWB opzeggen

ANWB direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/anwb.

ANWB ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ANWB? Laat ons je ervaring met ANWB weten!
Beoordeel ANWB

Adres ANWB klantenservice

Wassenaarseweg 220
Den Haag
Rapportcijfer ANWB klantenservice: 4.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de ANWB klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de ANWB klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ANWB Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ANWB klantenservice?

3 reviews over “ANWB”

 1. Rapportcijfer: 1

  wilde graag telf. contact helaas robot aan telf. geen antwoord op mijn vragen. wordt telkens met kluitje in het riet gestuurd. Zit nu op wats app bericht van ANWB te wachten. Overweeg alle verzekeringen daar op te zeggen en elders onder te brengen.

 2. Rapportcijfer: 10

  Casus dd 20/7
  Nr.23071850985
  Heel veel dank voor de snelle,voortreffelijke hulp,maar vooral de bijzonder aardige manier van benadering! Echt complimenten waard!!
  Grt.A.Hoek

 3. Rapportcijfer: 2

  Sinds je alles online moet doen en niemand aan de telefoon krijgt vind ik de service van de ANWB heel slecht. Iemand aan de telefoon krijgen om een vraag te kunnen stellen die je online niet kunt vinden is niet meer mogelijk. Via de telefoon loop je vast waardoor de vraag niet wordt beantwoord. Daarbij als je een klachtenformulier invult wordt er ook niet op gereageerd. Komend jaar zeg ik hierdoor al mijn verzekeringen op bij de ANWB.