Auto Trader

Over Auto Trader

Auto Trader is een autoportaal waarop auto’s en motoren aangeboden en gekocht kunnen worden. Het bedrijf is de spil tussen de adverteerder van de auto of motor en de consument die op zoek is naar een voertuig. Het doel van Auto Trader is om de adverteerder te ondersteunen bij het verkopen van het voertuig. Auto Trader richt zich op het aanbieden van auto’s, klassiekers, motoren en bedrijfswagens. Deze voertuigen zijn niet alleen te zoeken via de website, maar ook via de mobiele website of de Auto Trader-app.

De website beschikt over veel informatie met betrekking tot het kopen en verkopen van auto’s en motoren. U vindt op Auto Trader enkele goede tip die u kunt aanhouden wanneer u een auto wilt kopen of een auto te koop wilt aanbieden.

Voordelen consument

Voor de consument biedt Auto Trader maar liefst 34 zoekcriteria aan waarop er een auto gevonden kan worden. Op deze manier is het mogelijk een specifiek soort auto te zoeken en vinden. Daarnaast wordt er een duidelijk overzicht gegeven van de maandelijkse kosten van iedere auto en is de volledige geschiedenis van de auto ook te zien in één overzicht.

Voordelen adverteerder

Auto Trader heeft een bereik van meer dan 1.000.000 bezoekers per maand. Daarnaast worden de advertenties gratis doorgeplaatst op AutoWeek en kunt u een onbeperkt aantal foto’s en video’s toevoegen aan de advertentie. De volledigheid van een advertentie draagt ook bij aan de verkoopbaarheid van de auto.

Contactgegevens

Auto Trader is gevestigd aan de Capellalaan 65 in Hoofddorp. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met dit autoportaal. Voor telefonisch contact belt u naar 088-7518880. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar info@autotrader.nl. Schriftelijke post adresseert u aan European Autotrader BV, Postbus 1900, 2130 JH Hoofddorp.

Openingstijden Auto Trader klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Auto Trader

Telefoonnummer Auto Trader klantenservice

Telefoonnummer
088 - 751 88 80
Belkosten
lokaal tarief

Adres Auto Trader klantenservice

Capellalaan 65
Hoofddorp

E-mailadres Auto Trader klantenservice

E-mailadres

Auto Trader opzeggen

Auto Trader direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/auto trader.

Auto Trader ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie