Fietsenwinkel.nl

Fietsenwinkel.nl is een online fietsenwinkel waar u terecht kunt voor fietsen en accessoires van tal van bekende merken. Of u nu op zoek bent naar een fiets om u dagelijks tussen uw woning en kantoor te verplaatsen of andere kleine afstanden te overbruggen, of op zoek bent naar een tweewieler waarmee u samen de grootste sportieve uitdagingen aangaat: fietsenwinkel.nl weet u altijd van dienst te zijn. Bekende merken die de webwinkel verkoopt, zijn onder andere Brinckers, Cortina, Cube, Giant, Sensa, Stromer en Thule. In de webshop vindt u het gehele assortiment overzichtelijk gepresenteerd. Maak uw keuze uit stadsfietsen, sportieve fietsen of verschillende soorten elektrische fietsen.

Bezoek een van de negentien fysieke winkels

Bent u overtuigd van de fiets die u op het oog heeft? Dan kunt u deze direct bestellen. Maar u kunt ook voorafgaand aan uw beslissing een bezoek brengen aan een van de fysieke winkels van fietsenwinkel.nl. Daarvan zijn er negentien, verspreid over Nederland en België. Ook het maken van testritten is zo mogelijk. Koopt u een fiets bij Fietsenwinkel.nl, dan krijgt u daarbij volledige fabrieksgarantie. Enkele servicepartners van de webshop bieden zelfs een haal- en brengservice aan.

Contact met Fietsenwinkel.nl

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Fietsenwinkel.nl of een artikel dat u er heeft aangeschaft? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het bedrijf. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 020 7052800. Klanten in België bellen naar 078 482141. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 bereikbaar. Tussen diezelfde tijden kunt u ook op Whatsapp met de klantenservice communiceren: 06 15178759.
Ook is het mogelijk gebruik te maken van de livechat met een van de medewerkers op de website.

Instagram: https://www.instagram.com/fietsenwinkel.nl/

Openingstijden Fietsenwinkel.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Fietsenwinkel.nl

Telefoonnummer Fietsenwinkel.nl klantenservice

Telefoonnummer
020 7052800
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Fietsenwinkel.nl klantenservice

Gyroscoopweg 6
1042AB, Amsterdam

E-mailadres Fietsenwinkel.nl klantenservice

Fietsenwinkel.nl opzeggen

Fietsenwinkel.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/fietsenwinkel.nl.

Fietsenwinkel.nl ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Fietsenwinkel.nl”

  1. 2 fietsen gekocht en vond de service beduidend beter dan de concurrenten. Bedankt jongens!

  2. Mijn vrouw en ik hebben hier onze elektrische fietsen besteld. We waren al een tijdje opzoek en wisten al vrij goed wat we wouden. Toch hebben we eerst nog even gebeld om extra advies te krijgen. We zijn plezierig en deskundig geholpen. Een paar dagen later zijn onze fietsen al bezorgd! Erg tevreden!

Plaats een reactie