Avis

 klantenservice

<h2>Over Avis</h2>

Avis is een internationaal opererend Amerikaans autoverhuurbedrijf. Avis startte net na de tweede wereldoorlog op de luchthaven Willow Run in Detroit. Oprichter Warren Avis begon dit allereerste autoverhuur bedrijf op een luchthaven met in totaal drie auto’s. In 1953 werd het bedrijf internationaal uitgebreid met ondernemingen in Europa, Canada en Mexico. Tegenwoordig is Avis op meer dan 5000 locaties in 165 landen wereldwijd actief. Avis Nederland is lid van BOVAG (Bond van Automobielhandelaren en Garagehouders. Avis is zeven keer op rij bekroond met de World Travel Award en tien keer op rij bekroond met de Business Traveller Award voor beste autoverhuurbedrijf in Europa. Het bedrijfsmotto luidt “We try harder”.

<h2>Aanbod</h2>

Bij Avis ligt de nadruk op gemak voor de klant en een goede service. Op het gebied van klantloyaliteit staat Avis daarom ook aan de top. Avis verhuurt verschillende soorten auto’s, van kleine onopvallende stadsauto’s tot luxe zakenauto’s of grote auto’s voor groepsreizen. Op de website kunt u vinden welke modellen beschikbaar zijn op de locatie naar keuze. Naast het verhuren biedt Avis ook andere diensten aan. Voorbeelden van diensten zijn de pechhulp, lange termijn huren en de chauffeur dienst, voor als u liever niet zelf wilt rijden. Voor alle informatie over deze diensten, en voor het reserveren van een auto kunt u terecht op de website.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Avis is te bereiken via het telefoonnummer 088 – 284 72 00 van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur, en van 14:00 tot 17:00 uur. Er is een apart telefoonnummer dat 24 uur per dag bereikbaar is indien u onderweg autopech heeft, dit telefoonnummer is 088 – 284 72 84. Op de website vindt u alle andere telefoonnummers voor onder andere reserveringen en vragen over uw Avis Preferred-profiel. Als u een vraag heeft over Avis kunt u het beste eerst kijken op de website bij de pagina met de meest gestelde vragen.

Als het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u ook contact op nemen door het contactformulier op de website in te vullen. Tevens kunt u in contact komen met Avis door een email te sturen naar het e-mailadres info@avis.nl. Als u liever schriftelijk contact wenst is dit ook mogelijk, u kunt uw brief richten aan: Avis, Postbus 60075, 1320 AB, Almere. Het bezoekadres van Avis is Louis Armstrongweg 4, 1311 RK in Almere. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en als eerste de nieuwste aanbiedingen te ontvangen, kunt u zich op de website inschrijven voor de nieuwsbrief.

Contact met Avis

Openingstijden Avis klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -18:00
Dinsdag
08:00 -18:00
Woensdag
08:00 -18:00
Donderdag
08:00 -18:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Avis klantenservice

Contact met AvisNummer
Algemeen088 - 28 47 200

Overige contactmogelijkheden Avis klantenservice

Avis opzeggen

Avis direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/avis.

Avis ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Avis? Laat ons je ervaring met Avis weten!
Beoordeel Avis

Adres Avis klantenservice

Louis Armstrongweg 4
Almere

Laat ons je ervaring met de Avis klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Avis klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Avis Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Avis klantenservice?