EasyTerra

Over Easyterra

EasyTerra is een onafhankelijke prijsvergelijkingswebsite op het gebied van autoverhuur. De website vergelijkt prijzen van bekende en onbekende autoverhuurbedrijven met elkaar in het systeem, waarna de klant zelf kan kiezen voor een auto tegen het voordeligste tarief of de beste kwaliteitseisen. Het bedrijf is in 2005 opgericht als gevolg van de behoefte van consumenten om het autoverhuur op het internet overzichtelijker te maken. Het doel van EasyTerra is dan ook om het aanbod van verhuurdiensten overzichtelijk op een rijtje te zetten, zodat de consument weet waar hij een keuze uit kan maken.

Enkele bekende merken van autoverhuurbedrijven die samenwerken met EasyTerra zijn: Hertz, Europcar, Budget en Avis. Daarnaast zijn er ook op lokaal niveau een aantal zeer concurrerende kleinere bedrijven opgenomen in de prijsvergelijking. EasyTerra werkt samen met tientallen aanbieders op meer dan zevenduizend locaties wereldwijd.

De website van de prijsvergelijker is in meer dan tien talen beschikbaar. Daarnaast kunt u op de website aangeven in welk land u de autoverhuurbedrijven met elkaar wilt vergelijken. Ook is er van ieder land meer informatie beschikbaar. Eerdere gebruikers van EasyTerra kunnen op de website ook hun beoordeling achterlaten, wat bijdraagt aan de transparantie van de prijsvergelijker.

Op EasyTerra geeft u als eerste aan op welke locatie u een huurauto zoekt. Vervolgens krijgt u enkele mogelijkheden, waarna u uw zoekopdracht kunt specificeren. Uiteindelijk blijven er enkele auto’s naar uw wens over. U kunt vervolgens zelf een keuze maken op basis van prijs, kwaliteit of de aangeboden extra services. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om extra verzekeringen af te sluiten of te kiezen tussen diesel of benzine op het gebied van brandstof.

Contactgegevens

EasyTerra is op twee manieren te bereiken voor vragen of informatie. Als eerste kunt u het contactformulier op de website invullen. Daarnaast is het mogelijk om via 0800-4880488 telefonisch contact op te nemen met de klantenservice van EasyTerra.

Openingstijden EasyTerra klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
EasyTerra

Telefoonnummer EasyTerra klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 488 04 88
Belkosten
gratis

Adres EasyTerra klantenservice

Westersingel 24
Leeuwarden

E-mailadres EasyTerra klantenservice

E-mailadres
onbekend

EasyTerra opzeggen

EasyTerra direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/easyterra.

EasyTerra ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie