AutoTrack

 klantenservice

Over Autotrack

Autotrack is een onafhankelijk advertentieplatform voor tweedehands en nieuwe auto’s op de Nederlandse markt. Dit platform is in 2000 van start gegaan met occasions; in 2004 werden er ook nieuwe auto’s aan het aanbod toegevoegd. Autotrack beschikt over een aanbod van ruim 170.000 occasions en 15.000 nieuwe auto’s die direct leverbaar zijn. Het platform controleert alle advertenties structureel voordat ze gepubliceerd worden op kenteken, kilometerstand, bouwjaar, prijs, garantievorm, fraude en of de auto gestolen is opgegeven. Het bedrijf hecht veel waarde aan de betrouwbaarheid van haar advertenties en voert om die reden structurele controles uit om de kwaliteit te waarborgen.

De advertenties voor de occasions of nieuwe auto’s worden standaard voorzien van algemene informatie over de auto, een uitgebreid foto overzicht, voertuigspecificaties, testverslagen, kosten, beoordelingen en informatie over de aanbieder. Hierdoor kan Autotrack haar visie hanteren: de consument de mogelijkheid geven om onafhankelijk, informatief en volledig geïnformeerd een keuze te maken met betrekking tot de aankoop van een auto.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid is het sleutelwoord bij Autotrack. De slogan is niet voor niets ‘CheckCheck Autotrack’. Het is de missie van het platform om betrouwbaar te zijn, zodat de consument zonder zorgen op zoek kan gaan naar een auto. Autotrack controleert of de informatie die aangeboden wordt over een auto betrouwbaar is. Het bedrijf is in feite een gids voor consumenten bij het kopen van een auto: de website biedt transparantie en vergelijkbaarheid.

Contactgegevens

Autotrack is gevestigd aan de Mt. Lincolnweg 40-7 in Amsterdam. U kunt op verschillende manieren contact opnemen met dit advertentieplatform. Op werkdagen kunt u van 8.00 – 17.00 uur telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 020-2042720. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@autotrack.nl. Daarnaast kun u ook schriftelijke post opsturen en deze adresseren aan: Autotrack, Postbus37040, 1030 AA Amsterdam.

Contact met AutoTrack

Openingstijden AutoTrack klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers AutoTrack klantenservice

Contact met AutoTrackNummer
Algemeen020 - 204 27 20

Overige contactmogelijkheden AutoTrack klantenservice

AutoTrack opzeggen

AutoTrack direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/autotrack.

AutoTrack ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met AutoTrack? Laat ons je ervaring met AutoTrack weten!
Beoordeel AutoTrack

Adres AutoTrack klantenservice

Mt. Lincolnweg 40-7
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de AutoTrack klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de AutoTrack klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel AutoTrack Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de AutoTrack klantenservice?