HVC afval

 klantenservice

<h2>Over HVC Afval</h2>

HVC is een afvalcentrale gevestigd in Alkmaar. HVC is opgesplitst is HVC energie en HVC afval. In 1991 werd HVC energie opgericht, vijf jaar later werd de nieuwe hightech afvalenergiecentrale in Alkmaar gerealiseerd en in gebruik genomen. Tussen 1991 en 1996 was HVC afval actief op het gebied van afvalbeheer, met name gescheiden inzameling. Onder leiding van HVC afval werden in Noord-Holland de eerste afvalbakken voor grijs en groen afval geïntroduceerd. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie die wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. HVC ondersteunt ook bij maatregelen om lokaal te verduurzamen. HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland. HVC afval zet zich in om steeds meer materialen te hergebruiken door diverse soorten afval apart in te zamelen.

<h2>Afvalverzameling, recycling en verwerking</h2>

HVC afval zamelt afval in, sorteert, recyclet en verwerkt het. HCV afval werkt hierbij samen met de gemeenten en met inwoners . Hierdoor worden zo veel mogelijk herbruikbare materialen uit het afval behouden, dit zijn namelijk waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld aan gebruikt frituur vet, per huishouden wordt elk jaar ongeveer 9 kilo frituurvet weggegooid terwijl dit makkelijk gerecycled kan worden. Van gebruikt frituurvet kan bijvoorbeeld biobrandstof voor de auto worden gemaakt. Op de website van HVC afval vindt u alle informatie over afval soorten, afval scheiden en grof afval melden. Op de website van HVC afval kunt u een persoonlijke afval kalender aanvragen. Op deze kalender ziet u wanneer bij u in de straat oud papier en karton, groente-, fruit- en tuinafval en restafval wordt opgehaald door HVC afval. Tevens vindt u op de website een lijst met alle afvalbrengstations met bijbehorende contactgegevens in het verzorgingsgebied van HVC afval.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van HVC afval is te bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-0700 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Informatie over HVC afval vindt u ook op de website en in de afvalkalender. Als u vragen heeft kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met HVC afval door een email te sturen naar het e-mailadres klantenservice@hvcgroep.nl. Als u liever schriftelijk contact wilt met HVC afval kunt u een brief sturen naar Postbus 9199, 1800 GD Alkmaar. Voor alle HVC- vestigingen wordt een postadres gehanteerd. Als laatste is het mogelijk om langs te komen bij HVC afval. Het bezoekersadres van HVC afval is gevestigd in Alkmaar op de Jadestraat 1, 1812 RD.

Contact met HVC afval

Openingstijden HVC afval klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -17:00
Dinsdag
08:00 -17:00
Woensdag
08:00 -17:00
Donderdag
08:00 -17:00
Vrijdag
08:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers HVC afval klantenservice

Contact met HVC afvalNummer
Algemeen0800 - 07 00

Overige contactmogelijkheden HVC afval klantenservice

HVC afval opzeggen

HVC afval direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hvc afval.

HVC afval ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met HVC afval? Laat ons je ervaring met HVC afval weten!
Beoordeel HVC afval

Adres HVC afval klantenservice

Jadestraat 1
Alkmaar
Rapportcijfer HVC afval klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de HVC afval klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de HVC afval klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel HVC afval Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de HVC afval klantenservice?

2 reviews over “HVC afval”

 1. Rapportcijfer: 8

  Op De Lus in Zwijndrecht staan vuilcontainers om je vuilzak in te doen. Container nummer 20180 en 20181. Beide zijn in storing, passen worden niet herkent. Kunnen jullie daar met enige spoed naar kijken aub. De vuilniszakken hopen zich op. Hoop dat er snel iets aan gedaan kan worden. Ze zijn al bijna een week buiten gebruik.

 2. Rapportcijfer: 8

  Ik ben alleenstaand en heb via iemand van HVC verteld, kwam aan de deur, dat ik in juni mijn container
  wil laten ophalen; er is een container in de buurt waar ik het plastic afval kwijt kan, de container is vrij groot
  en wil er van af.
  Ik zal hem netjes en schoon achterlaten