HVC afval

<h2>Over HVC Afval</h2>

HVC is een afvalcentrale gevestigd in Alkmaar. HVC is opgesplitst is HVC energie en HVC afval. In 1991 werd HVC energie opgericht, vijf jaar later werd de nieuwe hightech afvalenergiecentrale in Alkmaar gerealiseerd en in gebruik genomen. Tussen 1991 en 1996 was HVC afval actief op het gebied van afvalbeheer, met name gescheiden inzameling. Onder leiding van HVC afval werden in Noord-Holland de eerste afvalbakken voor grijs en groen afval geïntroduceerd. Het bedrijf is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie die wordt geleverd aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. HVC ondersteunt ook bij maatregelen om lokaal te verduurzamen. HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland. HVC afval zet zich in om steeds meer materialen te hergebruiken door diverse soorten afval apart in te zamelen.

<h2>Afvalverzameling, recycling en verwerking</h2>

HVC afval zamelt afval in, sorteert, recyclet en verwerkt het. HCV afval werkt hierbij samen met de gemeenten en met inwoners . Hierdoor worden zo veel mogelijk herbruikbare materialen uit het afval behouden, dit zijn namelijk waardevolle grondstoffen voor nieuwe producten. Denk bijvoorbeeld aan gebruikt frituur vet, per huishouden wordt elk jaar ongeveer 9 kilo frituurvet weggegooid terwijl dit makkelijk gerecycled kan worden. Van gebruikt frituurvet kan bijvoorbeeld biobrandstof voor de auto worden gemaakt. Op de website van HVC afval vindt u alle informatie over afval soorten, afval scheiden en grof afval melden. Op de website van HVC afval kunt u een persoonlijke afval kalender aanvragen. Op deze kalender ziet u wanneer bij u in de straat oud papier en karton, groente-, fruit- en tuinafval en restafval wordt opgehaald door HVC afval. Tevens vindt u op de website een lijst met alle afvalbrengstations met bijbehorende contactgegevens in het verzorgingsgebied van HVC afval.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van HVC afval is te bereiken via het gratis telefoonnummer 0800-0700 van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 17:00 uur. Informatie over HVC afval vindt u ook op de website en in de afvalkalender. Als u vragen heeft kunt u ook het contactformulier op de website invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen met HVC afval door een email te sturen naar het e-mailadres klantenservice@hvcgroep.nl. Als u liever schriftelijk contact wilt met HVC afval kunt u een brief sturen naar Postbus 9199, 1800 GD Alkmaar. Voor alle HVC- vestigingen wordt een postadres gehanteerd. Als laatste is het mogelijk om langs te komen bij HVC afval. Het bezoekersadres van HVC afval is gevestigd in Alkmaar op de Jadestraat 1, 1812 RD.

Openingstijden HVC afval klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
HVC afval

Telefoonnummer HVC afval klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 07 00
Belkosten
gratis

Adres HVC afval klantenservice

Jadestraat 1
Alkmaar

HVC afval opzeggen

HVC afval direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hvc afval.

HVC afval ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “HVC afval”

  1. Vuil containers werken niet

    Op De Lus in Zwijndrecht staan vuilcontainers om je vuilzak in te doen. Container nummer 20180 en 20181. Beide zijn in storing, passen worden niet herkent. Kunnen jullie daar met enige spoed naar kijken aub. De vuilniszakken hopen zich op. Hoop dat er snel iets aan gedaan kan worden. Ze zijn al bijna een week buiten gebruik.

Plaats een reactie