Budget

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Budget

Budget is een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld. De autoverhuurder heeft ongeveer 3500 vestigingen verspreid over 125 landen. Budget staat al sinds de oprichting in 1958 bekend als de autoverhuurder voor ‘budget minded people’. Het motto van de verhuurder is niet voor niets: Budget, daar kunt u op rekenen.
De autoverhuurder richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en kan hierdoor rekenen op een breed publiek. Budget hecht veel waarde aan een goede dienstverlening en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. De autoverhuurder hanteert competitieve tarieven, heldere contracten en een klantgerichte service.
Het autopark is de kern van de organisatie. Met ongeveer 270.000 personenauto’s en ongeveer 18.000 bestelwagens beschikt Budget over een breed assortiment.
Op de website van Budget kunt u alle soorten auto’s vinden die de verhuurder aanbiedt voor de particuliere of zakelijke rijder. Nadat u heeft ingevuld waar u de auto wilt ophalen en terugbrengen en hoelang u van de auto gebruik wilt maken, krijgt u een prijsopgave.
Voor de zakelijke rijder is het mogelijk om gebruik te maken van Budget Shortlease. U zit dan niet vast aan lange, meerjarige leasecontracten, maar huurt al vanaf één maand de allernieuwste modellen auto’s.
Naast de verhuur van personenauto’s is het bij Budget ook mogelijk om bestelwagens te huren. U heeft dan de keuze uit verschillende modellen. U kunt telefonisch contact opnemen met een vestiging naar keuze om de mogelijkheden voor de verhuur van een bestelwagen te bespreken.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Budget. Op werkdagen is de klantenservice van 9.00 – 17.00 telefonisch bereikbaar op 088-2847500. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@budget.nl.
Het hoofdkantoor van Budget Nederland is gevestigd aan de Louis Armstrongweg 4, 1311 RK in Almere. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 60075, 1320 AB Almere.
Op de website vindt u meer informatie over de vestigingen in Nederland en andere landen.

Contact met Budget

Openingstijden Budget klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Budget klantenservice

Contact met BudgetNummer
Algemeen088 - 28 47 500

Overige contactmogelijkheden Budget klantenservice

Budget beoordelen

Hoe zou jij Budget beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Budget opzeggen

Budget direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/budget.

Budget ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Budget? Laat ons je ervaring met Budget weten!
Beoordeel Budget

Adres Budget klantenservice

Louis Armstrongweg 4
Almere

Laat ons je ervaring met de Budget klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Budget klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie