Budget

Over Budget

Budget is een van de drie grootste autoverhuurders ter wereld. De autoverhuurder heeft ongeveer 3500 vestigingen verspreid over 125 landen. Budget staat al sinds de oprichting in 1958 bekend als de autoverhuurder voor ‘budget minded people’. Het motto van de verhuurder is niet voor niets: Budget, daar kunt u op rekenen.
De autoverhuurder richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt en kan hierdoor rekenen op een breed publiek. Budget hecht veel waarde aan een goede dienstverlening en volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet. De autoverhuurder hanteert competitieve tarieven, heldere contracten en een klantgerichte service.
Het autopark is de kern van de organisatie. Met ongeveer 270.000 personenauto’s en ongeveer 18.000 bestelwagens beschikt Budget over een breed assortiment.
Op de website van Budget kunt u alle soorten auto’s vinden die de verhuurder aanbiedt voor de particuliere of zakelijke rijder. Nadat u heeft ingevuld waar u de auto wilt ophalen en terugbrengen en hoelang u van de auto gebruik wilt maken, krijgt u een prijsopgave.
Voor de zakelijke rijder is het mogelijk om gebruik te maken van Budget Shortlease. U zit dan niet vast aan lange, meerjarige leasecontracten, maar huurt al vanaf één maand de allernieuwste modellen auto’s.
Naast de verhuur van personenauto’s is het bij Budget ook mogelijk om bestelwagens te huren. U heeft dan de keuze uit verschillende modellen. U kunt telefonisch contact opnemen met een vestiging naar keuze om de mogelijkheden voor de verhuur van een bestelwagen te bespreken.

Contactgegevens

U kunt op verschillende manieren contact opnemen met Budget. Op werkdagen is de klantenservice van 9.00 – 17.00 telefonisch bereikbaar op 088-2847500. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@budget.nl.
Het hoofdkantoor van Budget Nederland is gevestigd aan de Louis Armstrongweg 4, 1311 RK in Almere. Schriftelijke post adresseert u aan Postbus 60075, 1320 AB Almere.
Op de website vindt u meer informatie over de vestigingen in Nederland en andere landen.

Openingstijden Budget klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Budget

Telefoonnummer Budget klantenservice

Telefoonnummer
088 - 28 47 500
Belkosten
lokaal tarief

Adres Budget klantenservice

Louis Armstrongweg 4
Almere

E-mailadres Budget klantenservice

E-mailadres

Budget opzeggen

Budget direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/budget.

Budget ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie