Europcar

Over Europcar

Europcar is het grootste autoverhuurbedrijf van Europa en een van de grootste verhuurbedrijven ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft intussen meer dan 10.000 locaties verspreid over 150 landen wereldwijd. Het bedrijf verhuurt niet alleen personenauto’s, maar ook bestelwagens, verhuisauto’s en vrachtauto’s van verschillende merken en groottes. De wens van de klant staat centraal bij Europcar. Het motto van het bedrijf is dan ook ‘moving your way’. Europcar probeert zo goed mogelijk naar de wensen en mobiliteitsbehoeften van de klant te luisteren en daar op te reageren.

Diensten

Europcar biedt verschillende diensten aan: kort huren, lang huren of leasen. Het is al mogelijk om vanaf een dagdeel een auto te huren. Bij het huren van een auto voor 30 dagen of langer gaat de dienst van ‘lang huren’ in. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te leasen voor een relatief korte periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 of 24 maanden.

Het is bij het huren van auto’s mogelijk om te kiezen uit verschillende merken. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal extra services, die tegen betaling aan uw auto worden toegevoegd. Het is mogelijk om tegen betaling een veiligheidskit, navigatiesysteem of kinderzitje te huren. Ook kunt u een onewayservice voor particulieren regelen, verhuisartikelen bestellen of aangeven dat u extra bestuurders in uw auto wilt laten rijden. Het afsluiten van verzekeringen is ook een optie.

Contactgegevens

Op de website van Europcar vindt u een pagina met veelgestelde vragen. U kunt echter ook op verschillende manieren contact opnemen met Europcar. De telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 – 20.00 uur op 088-9005555. Dit telefoonnummer is bedoeld voor reserveringen en prijsopgaven. U kunt ook online een reservering maken; dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Daarnaast is het mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier op de website.

Openingstijden Europcar klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Europcar

Telefoonnummer Europcar klantenservice

Telefoonnummer
088 - 900 5555
Belkosten
lokaal tarief

Adres Europcar klantenservice

Binckhorstlaan 297
Den Haag

E-mailadres Europcar klantenservice

E-mailadres
onbekend

Europcar opzeggen

Europcar direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/europcar.

Europcar ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie