Europcar

 klantenservice

Over Europcar

Europcar is het grootste autoverhuurbedrijf van Europa en een van de grootste verhuurbedrijven ter wereld. Het bedrijf is opgericht in 1949 en heeft intussen meer dan 10.000 locaties verspreid over 150 landen wereldwijd. Het bedrijf verhuurt niet alleen personenauto’s, maar ook bestelwagens, verhuisauto’s en vrachtauto’s van verschillende merken en groottes. De wens van de klant staat centraal bij Europcar. Het motto van het bedrijf is dan ook ‘moving your way’. Europcar probeert zo goed mogelijk naar de wensen en mobiliteitsbehoeften van de klant te luisteren en daar op te reageren.

Diensten

Europcar biedt verschillende diensten aan: kort huren, lang huren of leasen. Het is al mogelijk om vanaf een dagdeel een auto te huren. Bij het huren van een auto voor 30 dagen of langer gaat de dienst van ‘lang huren’ in. Daarnaast is het ook mogelijk om een auto te leasen voor een relatief korte periode. U kunt kiezen uit een looptijd van 12 of 24 maanden.

Het is bij het huren van auto’s mogelijk om te kiezen uit verschillende merken. Daarnaast kunt u kiezen voor een aantal extra services, die tegen betaling aan uw auto worden toegevoegd. Het is mogelijk om tegen betaling een veiligheidskit, navigatiesysteem of kinderzitje te huren. Ook kunt u een onewayservice voor particulieren regelen, verhuisartikelen bestellen of aangeven dat u extra bestuurders in uw auto wilt laten rijden. Het afsluiten van verzekeringen is ook een optie.

Contactgegevens

Op de website van Europcar vindt u een pagina met veelgestelde vragen. U kunt echter ook op verschillende manieren contact opnemen met Europcar. De telefonische klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8.00 – 20.00 uur op 088-9005555. Dit telefoonnummer is bedoeld voor reserveringen en prijsopgaven. U kunt ook online een reservering maken; dit kan 24 uur per dag en zeven dagen per week. Daarnaast is het mogelijk om uw vraag te stellen via het contactformulier op de website.

Contact met Europcar

Openingstijden Europcar klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Europcar klantenservice

Contact met EuropcarNummer
Algemeen088 - 900 5555

Overige contactmogelijkheden Europcar klantenservice

Europcar opzeggen

Europcar direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/europcar.

Europcar ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Europcar? Laat ons je ervaring met Europcar weten!
Beoordeel Europcar

Adres Europcar klantenservice

Binckhorstlaan 297
Den Haag

Laat ons je ervaring met de Europcar klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Europcar klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Europcar Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Europcar klantenservice?