ASR verzekeringen

 klantenservice

Over ASR Verzekeringen

ASR Verzekeringen is onderdeel van de overkoepelende verzekeringsgroep ASR Nederland. Het ontstond toen het voormalige Fortis ASR werd omgedoopt tot ASR Verzekeringen. De herkomst van ASR komt voort uit de bedrijven AMEV, Stad Rotterdam en Woudsend. Onder ASR Nederland vallen behalve het eerdergenoemde ASR Verzekeringen onder meer ook nog Ardanta, Europeesche Verzekeringen, De Amersfoortse en Ditzo. Hierdoor heeft ASR Nederland zodoende een breed assortiment aan financiële producten. ASR Nederland is sinds het najaar van 2008 in handen van de Nederlandse Staat. Dat wil zeggen dat de Nederlandse Staat voor honderd procent aandeelhouder is. De overheid gaf toen aan dat dit tijdelijk was. In augustus 2013 informeerde de minister van Financiën in de Tweede Kamer over hoe de terugkeer van ASR naar de private markt zou worden vormgegeven. Hierbij werd gekozen voor een tweesporenbeleid, waarbij er twee opties open worden gehouden om ASR te verkopen: een beursintroductie of het samengaan met een andere verzekeraar die in Nederland actief is.

ASR Verzekeringen klantenservice

ASR Verzekeringen heeft voor de klantenservice een aparte pagina gemaakt op de website. Deze klantenservice van ASR Verzekeringen biedt de mogelijkheid om online direct dingen te doen. Zo kan u via de online klantenservice uw adres wijzigen, een betalingsprobleem melden, een klacht doorgeven, overlijden melden en schade melden. Ook is het mogelijk om via de klantenservice-pagina contact met een adviseur te zoeken. Klachten kunnen ook direct online worden ingediend.

Contact met ASR Verzekeringen

Naast de gebruikelijke klantenservice op de website, zijn er nog tal van andere mogelijkheden waarmee u met ASR in contact kunt komen. Zoals al uit het voorgaande bleek, is het mogelijk om bij ASR Verzekeringen contact te hebben met een adviseur. De adviseurs werken onafhankelijk en zelfstandig en u kiest zelf een adviseur. Deze adviseur kan u helpen als u vragen heeft over uw lopende of nieuwe producten en bij wijzigingen in uw situatie of gegevens. Als er vragen zijn die uw verzekeringsadviseur niet kan beantwoorden, dan kunt u bellen met ASR. Voordat u daadwerkelijk kunt gaan bellen moet u wel eerst een aantal zaken invullen op de website, bijvoorbeeld het onderwerp van uw vraag. Naast de adviseur en het bellen, kunt u ook het contactformulier op de website gebruiken om contact op te nemen met ASR Verzekeringen. Naast de standaardmogelijkheden om contact op te nemen die hierboven reeds zijn genoemd, biedt ASR ook de mogelijkheid om via sociale media contact op te nemen, het bedrijf heeft namelijk een Twitter. U kunt dus een vraag of opmerking tweeten. ASR zegt snel te antwoorden hierop. Tenslotte is het natuurlijk ook nog een mogelijkheid om een brief te sturen.

Bezoek ASR

Het is ook een mogelijkheid om ASR Verzekeringen te bezoeken. Het hoofdkantoor van ASR is gevestigd in Utrecht en het bezoekadres hiervan is Archimedeslaan 10.

Contact met ASR verzekeringen

Openingstijden ASR verzekeringen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -17:30
Dinsdag
08:00 -17:30
Woensdag
08:00 -17:30
Donderdag
08:00 -17:30
Vrijdag
08:00 -17:30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ASR verzekeringen klantenservice

Contact met ASR verzekeringenNummer
Algemeen030 - 278 08 08

Overige contactmogelijkheden ASR verzekeringen klantenservice

ASR verzekeringen opzeggen

ASR verzekeringen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/asr verzekeringen.

ASR verzekeringen ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ASR verzekeringen? Laat ons je ervaring met ASR verzekeringen weten!
Beoordeel ASR verzekeringen

Adres ASR verzekeringen klantenservice

Archimedeslaan 10
Utrecht
Rapportcijfer ASR verzekeringen klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de ASR verzekeringen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de ASR verzekeringen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ASR verzekeringen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ASR verzekeringen klantenservice?

3 reviews over “ASR verzekeringen”

 1. Rapportcijfer: 1

  Ik kan niet inloggen, krijg geen mail wijzigen wachtwoord. Tel wordt niet opgenomen. Chat niet beantwoord. Mailadres onbekend.
  Hierdoor kan ik niet mijn gewijzigde banknummer doorgeven en nu dus deurwaarder die me veel geld kost. hoop stress!

 2. Rapportcijfer: 2

  2 maal gebeld en 2 maal kortaf een dame aan de lijn, beide keren doorverbonden om een overlijden te melden bij ASR en beide keren verbinding verbroken !!!
  zwaar belachelijk dit.