BNP Paribas

 klantenservice

Over BNP Paribas

BNP Paribas is een van de grootste bankgroepen ter wereld. Het hoofdkantoor van de bank staat in Parijs, daar BNP Paribas van oorsprong Frans is. De bank vloeit voort uit de oude Bank van Parijs en de Nederlanden en ontstond in 2000 door een fusie tussen Banque Nationale de Paris en Paribas. Ondertussen heeft BNP Paribas vestigingen in 75 landen, waarvan de ruime meerderheid in Europa. Daarnaast heeft BNP Paribas in 2009 Forits opgekocht en is het de grootste bank van Europe geworden naar beheerd vermogen, en de grootste ter wereld gemeten naar balanstotaal. Daardoor streeft BNP Paribas er naar om een kwalitatief zo hoog mogelijke klantenservice neer te zetten die u als klant zo goed mogelijk kan helpen.

Specifieke vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de BNP Paribas klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de verschillende organisaties binnen de BNP Paribas. Voor specifieke vragen kunt u het beste contact opnemen met de betreffende organisatie binnen de bank. Zo is er de Arval Lease B.V., de BNP Paribas Corporate Investment & Banking, Investment Partners, Leasing Solutions, Securities Services, Trust B.V., Cardiff, Real Estate, Insinger de Beaufort N.V., LaSer Nederland, Factor NV en TEB N.V.. Kijk op de website nauwkeurig welke organisatie het beste bij uw vraag past. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden of er niet uitkomt, kunt u contact opnemen met de BNP Paribas klantenservice.

Contact

U kunt met DNB contact opnemen door een e-mail te sturen naar bnpparibas.ams@bnpparibas.com. Dit kunt u doen voor vragen inzake uw spaarrekening of bijvoorbeeld vragen die te maken hebben met uw verzekering of het inleveren van uw goud. Ook vragen over een lopende hypotheek, een offerte of een aanvraag kunt u via een e-mail opsturen.

Telefoon en Twitter

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de BNP Paribas klantenservice bellen om direct met een medewerker te kunnen spreken. Hiervoor belt u het telefoonnummer 0031 20 55 12 12. Ook kunt u BNP Paribas op Twitter vinden onder @BNPParibas_com en op Facebook via facebook.com/bnpparibas.net.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de BNP Paribas klantenservice. U kunt hen een brief sturen naar het hoofdkantoor in Nederland, gevestigd Postbus 10042, 1001 EA Amsterdam. Ook kunt u het hoofdkantoor een bezoekje brengen op Herengracht 595, 1017 CE Amsterdam

Contact met BNP Paribas

Openingstijden BNP Paribas klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers BNP Paribas klantenservice

Contact met BNP ParibasNummer
Algemeen020 - 550 12 12

Overige contactmogelijkheden BNP Paribas klantenservice

BNP Paribas opzeggen

BNP Paribas direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bnp paribas.

BNP Paribas ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met BNP Paribas? Laat ons je ervaring met BNP Paribas weten!
Beoordeel BNP Paribas

Adres BNP Paribas klantenservice

Herengracht 595
Amsterdam

Laat ons je ervaring met de BNP Paribas klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de BNP Paribas klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel BNP Paribas Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de BNP Paribas klantenservice?