Belvilla

 klantenservice

Over Belvilla

Belvilla is een internationale touroperator die vakantiehuizen aanbiedt in 21 verschillende landen in Europa. Na de oprichting in 1980 is Belvilla in ruim 30 jaar uitgegroeid tot marktleider in de Benelux op het gebied van vakantiehuizen. Jaarlijks verblijven ruim 550.000 gasten uit voornamelijk Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Spanje en Groot-Brittannië in een van de vakantiehuizen. In totaal bestaat het aanbod uit ruim 20.000 vakantiehuizen. Er zijn vakantiehuizen in wintersportgebied, in vakantieparken, bij de bergen, bij de zee of in het centrum van de stad. In 2012 won Belvilla de Travvie Award. De Travvie, ofwel Travel Website Award, is één van de grootste publieksprijzen voor reiswebsites in de Benelux. In april 2014 is Belvilla met een 8,8 gemiddeld door consumenten uitgeroepen tot ‘Beste Aanbieder Vakantiehuizen’ bij de Zoover Awards 2014. Belvilla is lid van de ANVR, Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) en de Thuiswinkel.

Aanbod

Op de website van Belvilla vindt u alle vakantiehuizen die Belvilla te bieden heeft. Via de zoekmachine kunt u zoeken op landen, regio’s, tijd van verblijf en prijs. Als u een vakantiehuis heeft gevonden dat u aanspreekt ziet u ook reviews van eerdere gasten en duidelijke informatie over wat het vakantiehuis u te bieden heeft. Veel vakantiehuizen bieden flexibele aankomstdata en verblijfsduren, waardoor voor elke wens een geschikt verblijf te vinden is. Op de website kunt u ook lastminutes boeken. Zo kunt u nog voordeliger genieten van een vakantie met Belvilla.

Vakantiehuis boeken

Een vakantiehuis zoeken en boeken gaat eenvoudig en veilig via de website belvilla.nl. Als u vragen heeft kunt u altijd terecht bij een medewerker van Belvilla, de klantenservice is ook in het weekend bereikbaar. Bij de klantenservice kunt u terecht voor vragen, advies en/of het maken van een boeking. Voor noodgevallen tijdens de vakantie is Belvilla 24 uur per dag bereikbaar via een speciale SOS-lijn.

Contact

De klantenservice van Belvilla is dagelijks te bereiken op het telefoonnummer (+31) 088 202 12 12. Van maandag tot en met vrijdag is het telefoonnummer te bereiken van 8:30 tot 21:00. Op zaterdag is de klantenservice te bereiken van 10:00 tot 18:00 en op zondag van 10:00 tot 22:00. U kunt ook contact opnemen met Belvilla door het contact formulier op de website in te vullen. Een andere optie is om direct uw vraag, opmerking of klacht door te mailen naar info@belvilla.nl. Belvilla is ook actief op social media. Via Facebook en Twitter kunt u op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws rond Belvilla. Ook kunt u via Facebook en Twitter eventuele vragen stellen of opmerkingen plaatsen.

Contact met Belvilla

Openingstijden Belvilla klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -21:00
Dinsdag
08:30 -21:00
Woensdag
08:30 -21:00
Donderdag
08:30 -21:00
Vrijdag
08:30 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
10:00 -22:00

Telefoonnummers Belvilla klantenservice

Contact met BelvillaNummer
Algemeen088 - 202 12 12

Overige contactmogelijkheden Belvilla klantenservice

Belvilla opzeggen

Belvilla direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/belvilla.

Belvilla ervaringen

20 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Belvilla? Laat ons je ervaring met Belvilla weten!
Beoordeel Belvilla

Adres Belvilla klantenservice

Doornakkersweg 26
Eindhoven
Rapportcijfer Belvilla klantenservice: 2.9

Rapportcijfer is gebaseerd op 20 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Belvilla klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Belvilla klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Belvilla Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Belvilla klantenservice?

20 reviews over “Belvilla”

 1. Rapportcijfer: 8

  Klantenservice ? Bij Belvilla ? Vergeet het maar !

  Mijn vrouw is plots overleden, waardoor onze geboekte (en deels betaalde) vakantiehuis niet zal doorgaan.

  Op 12 oktober een mail naar hun gestuurd met de nodige uitleg en vraag voor annulatie wegens sterfgeval. Tot heden, 21 oktober nog geen mail of reactie teruggekregen. Op hun telefoonnummer schakelt de computerstem je telkens door naar weer een andere computerstem die dan zegt dat ik later moet terugbellen.

 2. Rapportcijfer: 2

  helaas geen contact te krijgen, openingstijden kloppen ook niet. geven aan gesloten te zijn.
  sinds Januari nog te wachten op een terug betaling.
  voel een gevalletje “Radar”aankomen

 3. Rapportcijfer: 2

  Ik weet niet hoe ik mijn mail van Belvilla op moet zeggen , wat een vreselijke site is dit .

 4. Rapportcijfer: 8

  Gechat met de klantenservice; binnen 5 minuten 2 verschillende antwoorden op de vraag of ik 2 vouchers (uit 2020] voor 1 nieuwe boeking kan gebruiken. Dan maar bellen. In de chat wel telefoonnummer gekregen. Gebeld, maar ze zijn gesloten. Verwijzing naar hun website voor openingstijden. Deze gevonden, niet op de site maar door te googlen. Zou open moeten zijn…niet dus. Conclusie: Belvilla niet meer gebruiken

 5. Rapportcijfer: 2

  Waardeloos. Niet bereikbaar, geen service
  Geen mailadres te vinden.

 6. Rapportcijfer: 2

  Het is onmogelijk om contact op te nemen. Op de website wordt je rondgestuurd om uiteindelijk terug bij af aan te komen. Afschuwelijke klantenservice.

 7. Rapportcijfer: 8

  klote service, niet te bereiken op de uren dat ze zogezegd te bereiken zijn…
  en de eigenaar van het huis zelf is ook al niet te bereiken- tof?????

  Kitty Strybol

 8. Rapportcijfer: 2

  Belvilla is niet bereikbaar ze zeggen een klantenservice te hebben maar daar geloof ik niet in.
  Op de site zit je in een kringetje die maar rond blijft gaan zonder oplossing of antwoordt.
  De info@belvilla.com adres is gesloten de link die ze sturen dan zit je weer in het kringetje.

  Hoe is het mogelijk dat ze kunnen voort bestaan met zo’n slechte service.

  Het lijkt wel een oplichters site.

  Je moet een beoordeling geven over de klantenservice maar dat is onmogelijk want ze zijn niet te bereiken niet via de mail en ook niet via de telefoon.

 9. Rapportcijfer: 2

  Welke klantenservice?? Het lukt me absoluut niet om contact te krijgen. Het mailadres dat genoemd wordt in de mails van belvilla is afgesloten voor gebruik. Hierbij word ik doorverwezen naar de website, maar mijn vraag staat niet bij de standaard vragen en als ik doorklik om contact op te nemen kom ik steeds bij dezelfde site zonder contactgegevens uit. Ik heb verschillende malen binnen kantooruren gebeld, maar de verbinding wordt verbroken met de mededeling dat de klantenservice gesloten is.