Vakantieveilingen.nl

Over Vakantieveilingen.nl

Vakantieveilingen.nl is een website waarop verschillende vakanties, evenementen of tickets kunnen worden geboekt en gekocht. Het uitgangspunt van de website is dat dit gebeurd per opbod, de bevolking moet dus gaan veilen. Het bieden gaat op tijd. Indien de klant heeft geboden, loopt de tijd af. Degene met het hoogste bod op het laatste moment mag de tickets voor die prijs afnemen.
Vakantieveilingen.nl is gedurende de hele week geopend, het is immers een online dienst. Er is een breed aanbod van diverse evenementen, waardoor er voor iedereen wel wat tussen zit. Bijna elke minuut van de dag begint er een nieuwe veiling. De website heeft momenteel ongeveer meer dan 200.000 bezoekers per dag. Er zijn meer dan 150.000 veilingen per maand en er zijn al meer dan 3 miljoen mensen met een ticket van vakantieveilingen.nl op pad geweest. De klant moet zich eerst registreren. Na de registratie kan de klant mee gaan bieden. Mocht de klant een deal maken, moet er direct betaald worden. Daarna wordt er een waardebon opgestuurd. Indien het een deal is waarbij gereserveerd moet worden, dient de klant dit zelf nog te doen.
Vakantieveilingen.nl heeft verschillende categorieën waarbinnen deals te maken zijn. Zo kan de klant een keuze maken tussen de categorieën: avondje uit, beauty, bungalowparken, dagje weg, hotels, producten, restaurants, vakantie en lastminutes. Binnen de categorieën is de deal ook weer aan te passen aan de voorkeur van de consument. Per categorie zijn er verschillende deals, met verschillende wachttijden. De bezoekers van de website kunnen zelf bepalen wat ze betalen voor de deal, hetgeen een groot voordeel is voor de consument.
Oorspronkelijk begon vakantieveilingen.nl als een test, om te kijken of het online opbieden zou werken. De website startte dan ook als een ‘gewone’ reiswebsite, inpakkenenwegwezen.nl. Deze website is inmiddels niet meer in de lucht. De test was geslaagd, de website werd erg goed bezocht. Hierdoor hebben de veilingen, die slechts een onderdeel waren, een aparte website gekregen. Het aanbod werd uitgebreid, en de website werd steeds populairder. Inmiddels heeft vakantieveilingen.nl dan ook een app ontwikkeld.
Vakantieveilingen.nl is door de consument in 2010, 2011, 2012 en 2013 door de consument uitgeroepen tot website van het jaar. Ook heeft vakantieveilingen.nl het keurmerk van online veilen en de waarborg voor het thuiswinkelen.

Contact

De klantenservice van vakantieveilingen.nl is te bereiken op het nummer 020-7605070. Het hoofdkantoor van vakantieveilingen.nl is gevestigd in Amsterdam. Brieven kunnen gestuurd worden naar p/a Emesa Nederland BV, Spaklerweg 50, 1114 AE Amsterdam-Duivendrecht. Op de website is een overzicht van de meest gestelde vragen, waar eerst gekeken kan worden. Daarnaast kan er ook met contact worden opgenomen via sociale media, het bedrijf is actief op Facebook en Twitter.

Openingstijden Vakantieveilingen.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vakantieveilingen.nl

Telefoonnummer Vakantieveilingen.nl klantenservice

Telefoonnummer
020 - 760 50 70
Belkosten
lokaal tarief

Adres Vakantieveilingen.nl klantenservice

Spaklerweg 50
Amsterdam

Vakantieveilingen.nl opzeggen

Vakantieveilingen.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vakantieveilingen.nl.

Vakantieveilingen.nl ervaringen

3 ervaringen.

3 gedachten over “Vakantieveilingen.nl”

 1. Een weekendje Roompot Beach resort gewonnen € 80 , blijkt dat we nog €100 bij moeten betalen en tot overmaat van ramp is het zwembad in die periode gesloten wegens onderhoud! We konden niet in een andere periode boeken! En bedankt! Dit dus nooit meer!

 2. Heb in Juli een bod gedaan op een buisklok. En… gewonnen, gelijk betaald en….. nog steeds niets gehad.
  Zou 5 dagen duren, maar ze geven taal noch teken, en dat stoort ons ontzettend.
  Dit gebeurd met een heel aantal bedrijven, en je wordt er dan ook moedeloos van.
  Bij vakantieveilingen kunnen ze zien dat ik een gewonnen kavel heb en ook dat het betaald is, maar het blijft stil.
  Dus een slechte ervaring.

 3. Beste lezer(es) van vakantieveilingen,

  De afgelopen periode heeft mijn dochter een hoop berichten en mails van jullie gekregen over een veiling. Helaas was dit als een grapje bedoelt en heeft ze uiteindelijk een veiling gewonnen. Ook heeft zij aangegeven dat ze nooit de bedenkdagen heeft gekregen die beloofd werden in de app en op de website. Het vriendelijke verzoek om te stoppen met deze mails en berichten.

  Met vriendelijke groet,

  M. Smidt.

Plaats een reactie