CheapTickets.nl

Over Cheaptickets.nl

Cheaptickets.nl is een Nederlandse reisorganisatie. Cheaptickets.nl is een onderdeel van Travix. Travix is het grootste Nederlandse online reisbureau. Travix bestaat uit vijf onafhankelijke websites: Cheaptickets.nl, Vliegwinkel, BudgetAir, Flugladen en Vayama. Travix bestaat sinds 2011 en is inmiddels met 450 medewerkers actief in 28 landen. Travix heeft als hoofdtaak het verkopen van online vliegtickets. Cheaptickets.nl staat bekend om de lage prijzen. Cheaptickets.nl vergelijkt vliegtickets van meer dan 800 vliegtuigmaatschappijen wereldwijd om de beste prijs-kwaliteitsverhouding tickets aan te bieden. Door de goede airline-relaties van Cheaptickets.nl kan Cheaptickets.nl altijd de beste deals aanbieden aan klanten, en vliegt u met de airline van uw keuze naar uw bestemming.

Reizen
Cheaptickets.nl biedt niet alleen vliegtickets aan, maar ook hotels en autoverhuur. Op de website van Cheaptickets.nl kunt u snel en makkelijk de vlucht boeken die u nodig heeft. U kiest uw vertrekdatum en aankomstdatum en de zoekmachine biedt uw verschillende mogelijkheden aan voor vluchten. U kunt de vluchten dan vergelijken op onder andere de prijs en de vliegtijden. U kunt er ook voor kiezen uw hotel en vlucht via Cheaptickets.nl samen te boeken, dit wordt een pakketreis genoemd, u bent dan vaak goedkoper uit en heeft zekerheid dat de tijden op elkaar aansluiten. U kunt er ook meteen een huurauto bij boeken. Cheaptickets.nl heeft op de website ook allerlei aanbiedingen staan. De beste deals van het moment staan op de beginpagina van de website vermeld. Op Cheaptickets.nl staan ook de actuele actieve kortingscodes vermeld. Hiermee kunt u nog goedkoper reizen. Op de website vindt u de pagina ‘goed voorbereid op reis’. Op de deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot uw reis. Bijvoorbeeld informatie over het parkeren op de luchthaven en reisvaccinaties die u nodig heeft.

Contact

De klantenservice van Cheaptickets.nl is zeven dagen per week te bereiken op het telefoonnummer 0900-8150. Van maandag tot en met zaterdag is dit telefoonnummer te bereiken van 09:00 uur tot 23:00 uur, en op zondag van 10:00 uur tot 15:00 uur. Dit telefoongesprek kost € 1 per gesprek. Vanuit het buitenland kunt u bellen met het telefoonnummer 023-5176346. Als u een vraag heeft kunt u het best eerst kijken op de website bij ‘meest gestelde vragen’. Hier vindt u mogelijk al direct het antwoord op uw vraag. U kunt er ook voor kiezen per email een vraag te stellen aan een medewerker van Cheaptickets.nl. Voor vragen per e-mail kunt u een bericht sturen via het contactformulier op de website of mailen naar info@cheaptickets.nl. Cheaptickets.nl is ook actief op Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Cheaptickets.nl.

Openingstijden CheapTickets.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
09:00 -23:00
Zondag
gesloten
CheapTickets.nl

Telefoonnummer CheapTickets.nl klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 81 50
Belkosten
€ 0,40 per minuut (max. € 20,-)

Adres CheapTickets.nl klantenservice

Arendshof 85
Oosterhout

E-mailadres CheapTickets.nl klantenservice

CheapTickets.nl opzeggen

CheapTickets.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/cheaptickets.nl.

CheapTickets.nl ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie