OAD

 klantenservice

Over OAD

Oad is een touroperator in Nederland. Oad staat voor Overijsselse Autobusdiensten en was onderdeel van de Oad Groep. In september 2013 werd de Oad Groep failliet verklaard. Diverse bedrijfsonderdelen hebben onder nieuwe eigenaren een doorstart gemaakt. De oorsprong van Oad ligt in de jaren ‘20. Verschillende kleine particuliere bedrijven begonnen met busreizen in Oost-Nederland. Onder druk van de Commissie Vergunningen Personenvervoer wordt naar samenwerking tussen de 24 autobusbedrijven in Oost-Nederland gezocht. De Overijsselsche Autobusdiensten O.A.D. te Holten werd opgericht in 1942, waarin alle kleine autobusvervoer bedrijfjes werden verenigd. In 1949 werd het bedrijf omgezet naar een naamloze vennootschap. Hierna ging de groei steeds harder, naast busreizen werden er ook andere uitstapjes georganiseerd zoals groepsuitstapjes op maat. Op 25 september 2013 werd de OAD Groep failliet verklaard. Onder de naam Oad Bus b.v. heeft een doorstart plaatsgevonden. Het nieuwe Oad Bus b.v. opereert vanuit Goor met ongeveer 200 werknemers en 80 touringcars.

Aanbod

Naast busreizen biedt Oad ook groepsreizen op maat, riviercruises, wintersport, autovakanties, stedentrips en verre reizen aan. Reizen naar Disneyland Paris zijn ook onderdeel van de doorstart. Op de website vindt u een overzicht van alle reizen die worden aangeboden, u kunt ook kiezen uit verschillende hotels bij de door u gekozen vakantie. U kunt uw ideale vakantie gemakkelijk vinden via de zoekmachine. De prijs en de faciliteiten staan duidelijk vermeld. Oad heeft voor u de meest populaire vakantie en dagjes weg al boven aan gezet. Op de website zijn ook aanbiedingen en acties te vinden, zo kunt u nog goedkoper genieten van uw vakantie.

Contact

De klantenservice van Oad is te bereiken via het telefoonnummer 0547-28 44 88 van maandag tot en met zaterdag. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice te bereiken van 09.00 tot 19.00 uur. Op zaterdag is de klantenservice te bereiken van 09.00 tot 16.30 uur. Als u vragen heeft over Oad kunt u het beste eerst kijken bij de meest gestelde vragen op de website. Indien het antwoord op uw vraag hier niet bij staat kunt u contact opnemen door te mailen naar info@oad.nl. Als u vragen heeft tijdens een bezoek aan de Oad website kunt u uw vragen direct stellen via een live chat met een van de medewerkers. Het is ook mogelijk om contact op te nemen door het contactformulier op de website in te vullen of een bezoek te brengen aan de Oad reiswinkel in Goor. De reiswinkel is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.30 uur.

Contact met OAD

Openingstijden OAD klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -19:00
Dinsdag
09:00 -19:00
Woensdag
09:00 -19:00
Donderdag
09:00 -19:00
Vrijdag
09:00 -19:00
Zaterdag
09:00 -16:30
Zondag
gesloten

Telefoonnummers OAD klantenservice

Contact met OADNummer
Algemeen0547 - 28 44 88

Overige contactmogelijkheden OAD klantenservice

OAD opzeggen

OAD direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/oad.

OAD ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met OAD? Laat ons je ervaring met OAD weten!
Beoordeel OAD

Adres OAD klantenservice

Breukersweg 2
Goor

Laat ons je ervaring met de OAD klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de OAD klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel OAD Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de OAD klantenservice?