Sunnycars

Via Sunnycars kun je in verschillende landen in Nederland alvast een huurauto reserveren. Erg handig als je op vakantie gaat of op zakenreis. Je kunt een auto op het vliegveld ophalen of soms ook bij een hotel of andere accommodatie laten afleveren. In de meeste gevallen moet je om een auto te kunnen huren 23 jaar oud zijn en soms zijn er ook voorwaarden aan verbonden aangaande hoe lang je al een rijbewijs hebt. Voldoe je niet aan deze regels dan kun je soms toch een auto huren maar is de keuze vaak beperkter.

Een auto huren tegen een all-in prijs

Je huurt bij Sunnycars een auto tegen een all-in prijs. De kosten voor de verzekering zitten bij de huurprijs inbegrepen. Je komt dus niet ter plaatse voor extra onverwachte kosten te staan zoals dat wel gebeurt als je ter plaatse een auto huurt. Daar komt dan nog bij dat je vaak in een vreemde taal moet communiceren en dan is een misverstand snel geboren. Door bij Sunnycars te huren weet je vooraf waar je aan toe bent en zijn er geen verrassingen als je de auto ophaalt of terugbrengt.

Geen verborgen kosten

Een probleem bij het huren van een auto, zeker in het buitenland, is vaak dat er verborgen kosten zijn. Bij het terugbrengen van de auto wordt ineens moeilijk gedaan over een kras of een deukje terwijl jij als huurder zeker weet dat die schade al aanwezig was toen je de auto meekreeg. Het is altijd verstandig om foto’s te maken van de auto voordat je ermee gaat rijden. Maar Sunnycars geeft de garantie dit soort schade te zullen vergoeden als duidelijk is dat jij hiervoor niet verantwoordelijk bent. Het eigen risico dat wordt ingehouden in dit soort gevallen wordt dan door Sunnycars terug betaald.

Openingstijden Sunnycars klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Sunnycars

Telefoonnummer Sunnycars klantenservice

Telefoonnummer
023 - 5 699 696
Belkosten
lokaal tarief

Adres Sunnycars klantenservice

Diakenhuisweg 21
2033AP, Haarlem

Sunnycars opzeggen

Sunnycars direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sunnycars.

Sunnycars ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Sunnycars”

  1. Goede auto’s, vriendelijke service. Al meerdere keren hier een auto geboekt en dat is uitstekend bevallen.

  2. Uitstekend bedrijf, betrouwbaar en geen vreemde huurcontracten.

  3. Geen problemen mee gehad, geen enge verhalen van mijn kant! Vriendelijk personeel.

  4. Vorig jaar in Miami een auto geboekt, is erg goed bevallen, je hoort zo nu en dan spookverhalen. Maar bij ons niet. Geen lange rijen of gedram om verzekeringen. Super!

  5. Wij huren tijdens onze vakantie vaak bij sunnycars. Ideaal, je huurt hier all in, dus geen zorgen.

Plaats een reactie