Roompot

 klantenservice

Over Roompot

Roompot is een keten van vakantieparken die actief is in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Roompot werd opgericht in 1965 en is in de afgelopen 50 jaar van een eenvoudige camping uitgegroeid tot nationaal marktleider. Het hoofdkantoor bevindt zich in Kamperland. Naast het aanbieden van vakantieparken is Roompot ook actief in het management en de exploitatie van bungalowparken en campings. De 200 bungalowparken en 23 campings van Roompot liggen veelal in een natuurrijke omgeving, er zijn onder andere vakantiebestemmingen aan de kust en in het bos. Naast de omgeving in de natuur bieden de campings en bungalowparken ook allerlei faciliteiten zoals zwembaden en restaurants. De vakantieparken van Roompot bieden een ruime keuze aan accommodaties met luxe bungalows, chalets, ‘white camp cottages’, familie villa’s, landhuizen, kampeerplaatsen en appartementen.

Aanbod

Op de website van Roompot vindt u een overzicht van alle beschikbare vakantieparken, campings en hotels. Als u een geschikte vakantie accommodatie heeft gevonden ziet u meteen overzichtelijk alle faciliteiten en pluspunten van de betreffende accommodatie. U vindt het adres en de route, eventuele plattegrond, aanreisinformatie en alle informatie over de omgeving. Vaak zijn er ook filmpjes en foto’s te bekijken. Op de website van Roompot vindt u ook alle aanbiedingen en lastminute vakanties, zo kunt u extra goedkoop met Roompot op vakantie. Het is ook mogelijk om arrangementen te boeken via Roompot of informatie in te winnen over fietsvakanties en groepsreizen.

Contact

De klantenservice van Roompot is te bereiken via het telefoonnummer 0900 – 8810 van maandag tot en met zondag. Maandag tot en met vrijdag is de klantenservice te bereiken van 09.00 tot 21.00 uur. Op zaterdag is de klantenservice te bereiken van 10.00 tot 17.00 uur, en op zondag van 10.00 tot 15.00 uur. Dit telefoongesprek kost € 0,20 per minuut. Vanuit België kunt u bellen naar het telefoonnummer 070 – 246011, dit gesprek kost € 0,15 per minuut. Als u vragen heeft kunt u deze ook stellen door het contactformulier in te vullen op de website van Roompot. Als u liever schriftelijk contact wilt kunt u een brief sturen naar : Roompot vakanties, Postbus 12, 4493 ZG Kamperland. Het bezoekadres van Roompot is Mariapolderseweg 1, 4493 PH, Kamperland. Als u op de hoogte wilt blijven van de beste aanbiedingen en het laatste nieuws rond Roompot kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Het is ook mogelijk om op de hoogte te blijven van Roompot door een van de social media kanalen zoals Facebook en Twitter te bezoeken.

Contact met Roompot

Openingstijden Roompot klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
10:00 -15:00

Telefoonnummers Roompot klantenservice

Contact met RoompotNummer
Algemeen0900 - 88 10

Overige contactmogelijkheden Roompot klantenservice

Roompot opzeggen

Roompot direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/roompot.

Roompot ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Roompot? Laat ons je ervaring met Roompot weten!
Beoordeel Roompot

Adres Roompot klantenservice

Mariapolderseweg 1
Kamperland
Rapportcijfer Roompot klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Roompot klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Roompot klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Roompot Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Roompot klantenservice?

1 reviews over “Roompot”

 1. Rapportcijfer: 5

  In week 43, een accommodatie gehuurd op Park Wolfsven no; 416. Voor 6 pers; Alle accommodaties, staan heel dicht op elkaar en kijk je bij anderen binnen. En, hebben een aantal ongemakken. Waarbij de airco je van tafel blaast en de oven/magnetron op een te hoge plaats staat.
  In de doucheruimte, geen plaats om iets uit je handen te zetten. Er is geen koffiezet app aanwezig. Men wild ons niet helpen bij de receptie.
  De Dames aldaar, namen geen moeite vanachter hun werkscherm te komen, ons te woord te staan.
  Dit (ongezellige) park, gaan wij niet meer boeken in de toekomst. We zijn dan ook eerder vertrokken!!!
  Met vr Gr W de Kam/Vermeulen.