Suntip

Suntip is een online reisbureau waar je leuke reizen kunt boeken die de medewerkers volgens eigen zeggen ook zouden boeken. Suntip maakt reclame met onder andere het voordeel dat je geen boekingskosten betaalt. Of die onzichtbaar zijn doorberekend in de prijs vertelt de website uiteraard niet. De klantenservice is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen. Je kunt allerlei soorten reizen boeken, van een zonvakantie tot een korte stedentrip. Je kunt op de startpagina criteria voor je vakantie invoeren en op die manier gemakkelijk zoeken naar een leuke vakantie.

Breed reisaanbod

Bij Suntip kun je reizen boeken van bekende reisorganisaties zoals TUI, Corendon en Neckermann. Maar Suntip organiseert ook eigen reizen, dit gebeurt samen met het moederbedrijf Pelikaan Reizen. Op deze manier kan dit reisbureau een breed aanbod aan reizen bieden. De nadruk ligt op zonvakanties, maar je kunt ook verre reizen boeken naar bijvoorbeeld Kaapverdië of Bali. Wil je snel vertrekken naar je vakantiebestemming dan kun je kijken bij de lastminutes voor een scherp vakantieaanbod. Suntip is gestart in 2009 als online reisbureau. Voor die tijd kon je bij fysieke reisbureaus van Pelikaan Reizen, het moederbedrijf, reizen boeken. Maar de mensen achter Suntip hadden al snel door dat de online markt snel zou gaan groeien.

Gemakkelijk online een vakantie uitzoeken

Suntip profiteert van het feit dat steeds meer mensen het prettig vinden om thuis een vakantie uit te zoeken. Naar het reisbureau gaan is niet meer zo van deze tijd. Je boekt thuis op de bank een vakantie en wordt vervolgens door het reisbureau gebeld of per mail benaderd om de boeking te bevestigen en eventuele details door te spreken.

Een groeiend reisbureau

Suntip is een reisorganisatie die nog steeds groeit en door ontwikkelt. Klanttevredenheid staat bij Suntip hoog in het vaandel. Daarom ligt bij dit reisbureau niet de nadruk op zoveel mogelijk reizen aanbieden maar eerst en vooral op de kwaliteit van de aangeboden vakanties. Het streven is dat klanten voor hun volgende vakantie ook weer bij Suntip boeken en daar doet het bedrijf graag zijn best voor.

Openingstijden Suntip klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Suntip

Telefoonnummer Suntip klantenservice

Telefoonnummer
088 – 2354545
Belkosten
lokaal tarief

Adres Suntip klantenservice

Haveneind 2
4761BZ, Zevenbergen

E-mailadres Suntip klantenservice

E-mailadres

Suntip opzeggen

Suntip direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/suntip.

Suntip ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Suntip”

  1. Duidelijke website en voor ons de scherpste prijs voor onze vakantie. Ik raad Suntip.nl aan!

  2. Handige website voor als je kleine kinderen hebt. Je kunt aangeven dat je opzoek bent naar hotels die kindervriendelijk zijn. Voor de rest scherpe aanbiedingen en handig te boeken.

  3. Echt een handige vakantiewebsite, je hebt veel keus en overzicht. Het speuren naar een zomervakantie is begonnen 😉

  4. Is vorig jaar super goed bevallen en gaan we dit jaar dus mooi weer doen! Op naar Griekenland 🙂

  5. Erg goede website met scherp geprijsde zonvakanties. Wij zijn vorig jaar naar aruba gegaan en alles is goed verlopen.

Plaats een reactie