Eliza was here

<h2>Over Eliza was here</h2>

Eliza was here is een Nederlandse reisorganisatie. Op de website van Eliza was here deelt Eliza al haar vakantie belevenissen met u. Ze schrijft over onontdekte strandjes, lokale gerechten en recepten, en de meest bijzondere bestemmingen en accommodaties. Eliza houdt niet van massatoerisme en gaat daarom juist op zoek naar de ongerepte en authentieke plekjes. Eliza reist de hele wereld over en deelt al ervaringen met u op de website Eliza was here. Eliza was here is onderdeel van de Sundio Group, de Sundio Group is een Nederlandse reisorganisatie. Naast Eliza was here is de Sundio Group ook actief met de merknamen Sunweb Vakanties, Sudtours, Jiba, GOGO, Husk Studentenreizen en X-travel.

<h2>Aanbod</h2>

Eliza was here biedt vakanties aan in landen zoals Malta, Cyprus, Spanje Turkije, Kroatië en Portugal. Op de website van Eliza was here vindt u zowel vlieg- als autovakanties. Als u een vliegvakantie boekt dan is een huurauto altijd inclusief. Met deze huurauto kunt u lekker zelf op avontuur uit. Daarnaast worden er door Eliza was here ook autovakanties naar een aantal Zuid-Europese bestemmingen aangeboden. Tevens is het mogelijk om een combinatie reis te maken, u kunt dan meerdere accommodaties combineren in een reis. Eliza was here heeft speciale reizen voor u geselecteerd die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een huwelijksreis, een duurzame reis of een reis kinderen. Op de website van Eliza was here kunt u gemakkelijk zoeken naar een voor u geschikte vakantie. Alle informatie, bijzonderheden en de prijzen staan overzichtelijk vermeldt. Als u een vakantie heeft geboekt via Eliza was here kunt u deze altijd kosteloos weer annuleren.

<h2>Contact</h2>

De klantenservice van Eliza was here is te bereiken via het telefoonnummer +31-(0)10 2700 820. Dit telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur, en op zaterdag tussen 10.00 uur en 17.00 uur. Als u een korte algemene vraag heeft over Eliza was here kunt u het beste het contactformulier op de website invullen. Voordat u dit doet kunt u het beste eerst bij de pagina met veel gestelde vragen kijken of het antwoord op uw vraag daar al bij staat. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met Eliza was here door te e-mailen naar het e-mailadres info@elizawashere.nl. Tevens is het mogelijk om schriftelijk contact op te nemen door een brief te sturen naar Postbus 1439, 3000 BK Rotterdam. Als u op de hoogte wilt blijven van de mooiste plekjes, tips, aanbiedingen en verhalen kunt u zich in schrijven voor de nieuwsbrief van Eliza was here, dit kunt u doen op de website.

Openingstijden Eliza was here klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Eliza was here

Telefoonnummer Eliza was here klantenservice

Telefoonnummer
010 - 27 00 820
Belkosten
lokaal tarief

Adres Eliza was here klantenservice

Bahialaan 2
Rotterdam

E-mailadres Eliza was here klantenservice

Eliza was here opzeggen

Eliza was here direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eliza was here.

Eliza was here ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Eliza was here”

Plaats een reactie