Hotelkamerveiling.nl

 klantenservice

Over Hotelkamerveiling.nl

Hotelkamerveiling.nl is een online veilingsite waar u kunt bieden op hotels, vakantiehuizen, appartementen en Bed & Breakfasts in eigen land en in het buitenland. U kunt bieden op vakantiebestemmingen in Europa, Amerika, Azië, Afrika, Australië, en het Midden- Oosten. Hotelkamerveiling.nl richt zich alleen op verblijfsaccommodaties, andere activiteiten worden niet geveild. Ieder aanbod blijft slechts een bepaalde tijd online, als de veiling tijd is afgelopen wint de hoogste bieder. Bieden kan al vanaf 1 euro. Het aanbod op Hotelkamerveiling.nl verschilt per dag, maar er zijn ook terugkerende aanbiedingen. De accommodaties van Hotelkamerveiling.nl zijn altijd voor twee personen. Zijn er aan uw gekozen verblijf eventuele extra kosten verbonden, dan wordt dat meteen bij de veiling vermeld. Zo komt u bij Hotelkamerveiling.nl dus niet voor verrassingen te staan. U vindt er ook alle mogelijke informatie over de ligging, het comfort en de verschillende voorzieningen van het betrokken hotel, appartement, vakantiewoning of Bed &Breakfast. Hotelkamerveiling.nl heeft op het moment ongeveer 750.000 leden.

Hoe werkt het?

Om te kunnen bieden op Hotelkamerveiling.nl maakt u eerst een gratis account aan en logt u in op de website van Hotelkamerveiling.nl. Daarna kunt u via de zoekmachine zoeken naar stedentrips, wellness hotels, hotels aan zee, zonbestemmingen en luxe hotels. U kunt ook zoeken via de bestemming waar u uw vakantie wilt vieren. Als u een voor u interessante veiling heeft gevonden op Hotelkamerveiling.nl kunt u direct bieden.
Als u het hoogste bod heeft, wint u de veiling. U kunt dan direct veilig online betalen, vervolgens kunt u de waardebon van Hotelkamerveiling.nl downloaden en het hotel boeken.

Contact

De klantenservice van Hotelkamerveiling.nl is dagelijks te bereiken via het telefoonnummer 0900-0788. Van maandag tot en met vrijdag is de klantenservice te bereiken van 08.30 uur tot 21.00 uur, en op zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur. Dit telefoongesprek kost €1,00 per gesprek.
Als u een vraag heeft over Hotelkamerveiling.nl kunt u het beste eerst op de website kijken bij veel gestelde vragen, via de zoekbalk kunt u zoeken naar soortgelijke vragen. Als het antwoord op uw vraag hier niet tussen staat kunt u ook contact opnemen door het contactformulier op de website in te vullen, u krijgt dan gegarandeerd binnen 72 uur antwoord. Daarnaast kunt u ook contact opnemen met Hotelkamerveiling.nl door uw vraag, opmerking of klacht te mailen naar klantenservice@hotelkamerveiling.nl. Hotelkamerveiling.nl is ook actief op Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen kunt u op de hoogte blijven van acties en het laatste nieuws.
\

Contact met Hotelkamerveiling.nl

Openingstijden Hotelkamerveiling.nl klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:30 -21:00
Dinsdag
08:30 -21:00
Woensdag
08:30 -21:00
Donderdag
08:30 -21:00
Vrijdag
08:30 -21:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Hotelkamerveiling.nl klantenservice

Contact met Hotelkamerveiling.nlNummer
Algemeen0318 - 70 40 40

Overige contactmogelijkheden Hotelkamerveiling.nl klantenservice

Hotelkamerveiling.nl opzeggen

Hotelkamerveiling.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/hotelkamerveiling.nl.

Hotelkamerveiling.nl ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Hotelkamerveiling.nl? Laat ons je ervaring met Hotelkamerveiling.nl weten!
Beoordeel Hotelkamerveiling.nl

Adres Hotelkamerveiling.nl klantenservice

Waardgelder 7
Veenendaal
Rapportcijfer Hotelkamerveiling.nl klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Hotelkamerveiling.nl klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Hotelkamerveiling.nl klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Hotelkamerveiling.nl Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Hotelkamerveiling.nl klantenservice?

1 reviews over “Hotelkamerveiling.nl”

  1. Rapportcijfer: 8

    Geachte heer, ik heb bericht gehad dat ik composatie zou krijgen . Ikheb aan dertienhondred euro aan vouchers betaald en de comensatie is ? ik zou graag iets van u horen.