Kras

 klantenservice

Over Kras

Kras is in 1992 opgezet en is onderdeel van TUI Nederland. In eerste instantie was Kras een reisorganisatie die zich specialiseerde in groepsvervoer, dagtochten en georganiseerde uitstapjes. Mid jaren zestig liep de interesse voor deze specialisatie terug en besloot Kras een andere koers te varen, door verschillende meerdaagse touringcarreizen te gaan organiseren. Dit verliep allemaal zeer goed en in 1969 begon Kras met reizen voor senioren. Hiervan is Kras een van de weinige aanbieders.
In 1983 veranderde het verkoopmodel wederom en gingen ze reizen aanbieden die nog nooit waren geintroduceerd. Hierdoor werd het reisaanbod uitgebreid. Ook werd het aanbod toegespitst op verschillende doelgroepen.
In 1988 fuseert Kras met de reisorganisatie SterVakanties, waardoor Kras SterVakanties geboren wordt. Vanaf 1999 maakt Kras onderdeel uit van de grote Europese reisorganisatie TUI. In 2007 wordt Kras Stervakanties omgedoopt tot KRAS.NL en sinds december 2013 draagt de reisorganistie de naam Kras.
Kras is een reisorganisatie die verschillende reizen aanbiedt. Ze zijn vooral gespecialiseerd in auto-, bus-, fiets- en vaarvakanties en groepsrondreizen. De reizen hebben verschillende bestemmingen en de mensen kunnen kiezen tussen meer dan 80 bestemmingen. Kras biedt 160 groepsrondreizen aan en 135 individuele rondreizen. De reizigers kunnen op de website dan ook een keuze maken tussen de categorieen: Zonvakanties, Rondreizen, Cruises, Busreizen, Autovakanties, Stedentrips, Weekendje weg, Actief en Singles. Na het selecteren van een categorie kan er wederom een keuze worden gemaakt en kunnen de reizigers invullen waar ze heen willen en wanneer ze weg willen. Ook zijn er de zogenaamde bestemmingen van de week, die altijd voor een speciale prijs worden verkocht. Er bestaat daarnaast een beoordelingsoverzicht, ingevuld door de reizigers zelf. Hierdoor kunnen andere reizigers nog beter hun keuze maken. Kras heeft 100% vertrekgarantie.

Contact

De klantenservice is te bereiken op het telefoonnummer 0900-9697. Een gesprek kost €0,70. Het telefoonnummer is te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en op zaterdag tussen 09.00 uur en 14.00 uur. In januari en februari is Kras ook telefonisch te bereiken op zondag van 09.00 uur tot 13.00 uur.
Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Bernseweg 22a, 5324 JW in Ammerzoden. Voor het maken van een boeking kan dan ook langs worden gegaan bij het hoofdkantoor. Daarnaast is het mogelijk om een email te sturen naar Kras, naar het mailadres info@kras.nl. Ook kan er hiervoor een elektronisch contactformulier worden ingevuld op de website. Daarnaast is er een overzicht van veelgestelde vragen op de website en kunnen er ook vragen worden gesteld via twitter o

Contact met Kras

Openingstijden Kras klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
09:00 -14:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Kras klantenservice

Contact met KrasNummer
Algemeen0900 - 96 97

Overige contactmogelijkheden Kras klantenservice

Kras opzeggen

Kras direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kras.

Kras ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Kras? Laat ons je ervaring met Kras weten!
Beoordeel Kras

Adres Kras klantenservice

Bernseweg 22a
Ammerzoden

Laat ons je ervaring met de Kras klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Kras klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Kras Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Kras klantenservice?