Electrabel

 klantenservice

Over Electrabel

Electrabel is in 1905 opgericht in Antwerpen en is eigendom van de Franse multinational GDF SUEZ. Electrabel is actief op de consumentenmarkt in Nederland, België en Luxemburg en verkoopt elektriciteit, aardgas, energieproducten en energiediensten aan zakelijke klanten en particulieren. Bij Electrabel profiteert u van lage tarieven en de vriendelijkheid van een persoonlijke energieleverancier. Electrabel streeft er naar om u duidelijke informatie in begrijpelijke taal te verschaffen, open te zijn in alles wat ze doen, u hulp aan te bieden als u dat nodig heeft en samen te werken aan de beste oplossing. Klantenservice is bij Electrabel dus ook zeer belangrijk.

Veelgestelde vragen

Voordat u als klant contact op neemt met de Electrabel klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de veelgestelde vragen. Vragen die hier naar voren komen zijn vragen over welke facturen u heeft open staan, wat u kan verwachten als u net klant geworden bent van Electrabel, of hoe u uw eigen jaarafrekening kan downloaden. Daarnaast komen hier vragen uw nieuwe voorschot of de afrekening van uw gas en elektriciteit aan bod. Vragen over Electrabel in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Electrabel klantenservice.

Contact

U kunt met de Electrabel klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van de functie van Heleen op de website. Door uw vraag aan Heleen te stellen, zoekt zij als virtuele gids het antwoord op uw vraag. Ook kunt u het contactformulier invullen en op deze manier een e-mail naar Essent sturen met uw vraag of klacht. U kunt via MijnElectrabel uw zaken zelf regelen, maar als u toch hulp nodig heeft, zijn er een paar opties. Zo kunt u uw vraag via het e-mail formulier stellen. Vergeet niet om uw telefoonnummer en e-mail adres in te vullen zodat Electrabel zo snel mogelijk kan antwoorden! Ook kunt u via de website een klacht doorgeven en ook hier ontvangt u zo snel mogelijk een reactie.

Telefoon

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de Electrabel klantenservice bellen om direct contact met een medewerker te hebben. U kunt bellen naar 088 – 444 66 66. Dit nummer kost slechts het lokale tarief en is bereikbaar  van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur. Over het algemeen is de wachttijd minder dan 5 minuten. Indien er een storing is, kunt u gratis bellen naar 0800 – 9009. Ook kunt u gebruik maken van de Electrabel webcare. U kunt Electrabel op Twitter en Facebook vinden via @ElectrabelNL.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de Electrabel klantenservice. U kunt hen schriftelijk een vraag insturen door een brief te sturen naar Electrabel Nederland Retail bv, Postbus 554, 8000 AN, Zwolle.

Contact met Electrabel

Openingstijden Electrabel klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Electrabel klantenservice

Contact met ElectrabelNummer
Algemeen088 - 444 66 66

Overige contactmogelijkheden Electrabel klantenservice

Electrabel opzeggen

Electrabel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/electrabel.

Electrabel ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Electrabel? Laat ons je ervaring met Electrabel weten!
Beoordeel Electrabel

Adres Electrabel klantenservice

Grote Voort 291
Zwolle
Rapportcijfer Electrabel klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Electrabel klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Electrabel klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Electrabel Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Electrabel klantenservice?

1 reviews over “Electrabel”

 1. Rapportcijfer: 2

  er werd op 13/6/22 een bedrag van 5,20 € overgeschreven naar bankrek. nr. BE21 3101 8027 5903
  met als mededeling 2208008560/708169912283/106983196403/MEVR. SADETH VANNESTE/

  Geen factuur ontvangen en geen weet waarom dit bedrag overgeschreven werd.

  graag meer uitleg