Nederlandse Gasunie

 klantenservice

Over de Nederlandse Gasunie

De Nederlandse Gasunie is het bedrijf dat de zorg draagt voor het transport van het Nederlandse aardgas en is in 1963 opgericht. De Gasunie is 100% eigendom van de Nederlandse Staat en is vertegenwoordigd door het Ministerie van Financiën. Nederlandse Gasunie heeft twee dochters die het gastransportnet beheren, waarvan een in Duitsland (Gasunie Deutschland) en in Nederland de Gas Transport Services. Gasunie vindt het belangrijk dat aardgas en groen gas veilig en betrouwbaar bij de eindverbruiker terecht komt, met als doel om de klanten een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening aan te bieden. Mede door deze doelstellingen hoort een goede klantenservice bij het imago van de Gasunie en daar voldoen ze dan ook aan.

Begrippenlijst

Voordat u als klant contact op neemt met de Nederlandse Gasunie klantenservice, is het echter aan te raden dat u een kijkje neemt bij de begrippenlijst en de informatiebalk onderaan de website, waar u kunt kiezen uit informatie voor Investor Relations, Pers, Leveranciers en Docenten. Alle vragen die u eventueel zou kunnen hebben worden hier waarschijnlijk behandeld. De begrippenlijst bevat verschillende termen die met gas te maken hebben en legt dit voor u uit: denk aan calorische waarde, compressorstation of gasrotonde. Ook wordt hier uitgelegd wat groen gas nou eigenlijk is. Vragen over Gasunie in het algemeen en wat zij te bieden hebben kunt u hier ook terug vinden. In het geval dat u het antwoord op uw vraag hier niet kunt vinden, kunt u contact opnemen met de Nederlandse Gasunie klantenservice.

Contact

U kunt met de Nederlandse Gasunie klantenservice contact opnemen door gebruik te maken van het contactformulier. Dit kunt u doen voor vragen inzake uw gasrekening of het willen overstappen naar bijvoorbeeld groen gas. Vergeet niet uw telefoonnummer en e-mailadres in te vullen, zodat Gasunie zo snel mogelijk weer contact met u op kan nemen. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen naar communicatie@gasunie.nl of info@gastransport.nl.

Telefoon en Twitter

Indien u dit niet snel genoeg gaat, kunt u ook het telefoonnummer van de Gasunie gebruiken. U kunt bellen naar 050 – 521 91 11 of naar de Gasunie Transport Services klantenservice bellen op 050 – 521 22 55 om direct met een medewerker te kunnen spreken. Daarnaast kunt u de Nederlandse Gasunie ook op Twitter aanspreken onder @Gasunie of op Facebook via www.facebook.com/NVNederlandseGasunie.

Postadres

Als laatste kunt u ook via de post contact opnemen met de Nederlandse Gasunie klantenservice. U kunt hen een brief sturen naar het hoofdkantoor in Nederland onder Postbus 19, 9700 MA Groningen. Ook kunt u natuurlijk langskomen op het hoofdkantoor. Indien u dit wenst, kunt u een bezoekje wagen op Concourslaan 17, 9727 KC te Groningen.

Contact met Nederlandse Gasunie

Openingstijden Nederlandse Gasunie klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Nederlandse Gasunie klantenservice

Contact met Nederlandse GasunieNummer
Algemeen050 - 521 91 11

Overige contactmogelijkheden Nederlandse Gasunie klantenservice

Nederlandse Gasunie opzeggen

Nederlandse Gasunie direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nederlandse gasunie.

Nederlandse Gasunie ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Nederlandse Gasunie? Laat ons je ervaring met Nederlandse Gasunie weten!
Beoordeel Nederlandse Gasunie

Adres Nederlandse Gasunie klantenservice

Concourslaan 17
Groningen

Laat ons je ervaring met de Nederlandse Gasunie klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Nederlandse Gasunie klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Nederlandse Gasunie Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Nederlandse Gasunie klantenservice?