Jan Linders

 klantenservice

Over Jan Linders

Jan Linders is begonnen als zelfstandig melkventer in 1954. In de omgeving van Gennep ging Linders met paard en wagen huis-aan-huis melk verkopen. In 1958 werd een bedieningswinkel geopend. De melkwijk werd vanuit daar bediend. Daarnaast verkochten ze daar voornamelijk levensmiddelen. Jan Linders werd uiteindelijk geïnspireerd door Dirk van den Broek die als eerst een supermarkt opende in Nederland. In 1963 opende Jan Linders in Gennep een eigen supermarkt genaamd J-Markt Klimop. Het was een groot succes en Jan Linders groeide uit tot een keten van supermarkten in het zuidoosten van Nederland. Zoon Leo heeft het bedrijf in 1995 van zijn vader overgenomen en is sindsdien algemeen directeur van het bedrijf.

Jan Linders fonds

In 2013 bestonden de Jan Linders supermarkten 50 jaar. In het kader van dit jubileum werd het Jan Linders fonds opgericht. Het is een zelfstandig fonds dat momenteel 59 lokale doelen ondersteunt. De doelstelling van het fonds is het ondersteunen van lokale initiatieven, die de leefbaarheid in de omgeving direct en indirect verbeteren. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opzetten van sponsoractiviteiten. De goede doelen worden door eigen medewerkers samengesteld. Daarna worden ze getoetst aan een aantal voorwaarden. Allereerst moet het doel concreet zijn. Ten tweede moeten de activiteiten direct of indirect de leefbaarheid in de omgeving verbeteren. Tenslotte moet de besteding van inkomsten transparant zijn. Er vinden collectieve inzamelacties plaats en medewerkers van de supermarkt verrichten inspanningen om geld in te zamelen.

Beste speciaal bier

Jan Linders is verkozen tot beste supermarkt in speciaal bier (GfK, 2013,2014). Zij hebben meer dan honderd soorten speciaal bier. Daarmee heeft Jan Linders het grootste assortiment speciaal bier van alle Nederlandse supermarkten.

Contact

Indien er vragen, opmerkingen of klachten zijn kan er contact worden opgenomen met het nummer: 0800 5265463. Dit nummer is te bereiken op werkdagen tussen 08:30 – 17:00. Daarnaast is het mogelijk om via een formulier op de website vragen te stellen. De Jan Linders streeft er naar om binnen drie werkdagen deze vragen te beantwoorden. Dit kan soms echter wat langer duren omdat zij eest contact op willen nemen met bijvoorbeeld leveranciers of supermarktmanagers. Voor veel gestelde vragen kunt u ook terecht op de website. Als er vragen zijn over het Jan Linders Fonds dan kan er contact worden opgenomen met fonds@janlinders.nl. Het hoofdkantoor is gevestigd in Nieuw Bergen en is te bereiken op het nummer 0485-349911.

Contact met Jan Linders

Openingstijden Jan Linders klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:30 -17:00
Dinsdag
08:30 -17:00
Woensdag
08:30 -17:00
Donderdag
08:30 -17:00
Vrijdag
08:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Jan Linders klantenservice

Contact met Jan LindersNummer
Algemeen0800-5265463

Overige contactmogelijkheden Jan Linders klantenservice

Jan Linders opzeggen

Jan Linders direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jan linders.

Jan Linders ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Jan Linders? Laat ons je ervaring met Jan Linders weten!
Beoordeel Jan Linders

Adres Jan Linders klantenservice

De Flammert 1211
Nieuw Bergen
Rapportcijfer Jan Linders klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Jan Linders klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Jan Linders klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Jan Linders Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Jan Linders klantenservice?

5 reviews over “Jan Linders”

 1. Rapportcijfer: 4

  Zeker een schande dat puntensaldo vervalt. Laatste weken geen gratis producten…. Klantenservice via site onbereikbaar. Werkt niet meer.
  Wie wordt er stinkend rijk na verkoop naar AH….

 2. Rapportcijfer: 4

  Wat een sof , bonuspunten vervallen omdat Jan met AH samen gaat .Waarom niet in de laatste week voor de gespaarde punten artikelen geven aan jullie vaste klanten .??????

 3. Rapportcijfer: 8

  ik heb al 2 keer het formulier ingevuld, dat er in Horst GEEN Limco knak te krijgen is, en die is in de reclame.
  Wat NU???????? Ik had graag 2 blikken!

 4. Rapportcijfer: 8

  Geachte heer/mevr,
  Vandaag heb ik mij laten verleiden en in mijn woonplaats Klimmen het door jullie aangeboden product kalfsragout. (premium bicro ) gekocht. Ik weet niet wie de euvele moed had dit product te produceren en nog minder de moed had dit te kwalificeren als kalfsragout. Om reden de smaak goed is wil ik dit nog opwaarderen tot veredelde meelpap maar daar is dan wel alles mee gezegd.. ik begrijp de producent al even weinig als jullie als afnemer omdat ik dit aangebodene niet reken tot iets eetbaars. Kortom een product waar je je naam mee te grabbel gooit. Advies: haal snel uit de schappen wil je je naam niet te grabbel gooien

  Met groet.