EMTÉ

Over EMTÉ

EMTÉ opende de deuren van haar eerste supermarkt in 1965. De supermarkt werd in Waalwijk geopend door de eigenaar Mechie Trommelen. EMTÉ bleef lang een familiebedrijf, maar moest zich in 2002 aan een ander bedrijf verbinden. EMTÉ werd ondergebracht bij Sligro Food Group.

EMTÉ is de laatste jaren uitgegroeid tot een professionele supermarktorganisatie. Door overnames van Sanders, Golff en Spar bestaat de keten nu uit ongeveer 130 supermarkten. De keten is niet langer enkel actief in de omgeving van Brabant, maar beschikt over winkels door heel Nederland.

De formule van EMTÉ richt zich op de volgende pijlers: vriendelijkheid, het leveren van ambachtelijke versproducten en het aanbieden van voordelige producten. De vakmensen van EMTÉ bereiden veel zelf op de winkelvloer. U kunt hierbij denken aan het bereiden van vlees of vleeswaren en het bakken van brood of taart. In 2013 is de supermarkt uitgeroepen tot de supermarkt met de Beste Slagerij én de Beste Bakkerij van Nederland.

Ieder week zijn er diverse producten in de aanbieding in de supermarkt. Daarnaast kunt u bij EMTÉ kiezen uit A-merkartikelen of producten tegen een lagere prijs.

Vriendelijkheid is een belangrijke pijler bij EMTÉ. In 2012 is EMTÉ verkozen tot meest klantvriendelijke supermarkt van Nederland. De medewerkers van EMTÉ staan voor u klaar en helpen u in de winkel graag bij uw vragen.

EMTÉ Fijnproevers

Met Fijnproevers spaart u tijdens automatisch FijnproeversPunten tijdens het winkelen. Deze punten kun u inwisselen voor korting, cadeaus of leuke uitjes. De punten worden gespaard op de FijnproeversPas of via de gratis EMTÉ app.

U kunt uw punten bijvoorbeeld inwisselen voor coupons. Met de coupons krijgt u korting op een avondje uit of een dagje weg. De kortingcoupons zijn al te verkrijgen vanaf 10 FijnproeversPunten. Ook is het mogelijk om de punten in te wisselen tegen kassakorting. Ieder punt is een cent korting waard.

Contactgegevens

EMTÉ heeft de antwoorden op de meest voorkomende vragen online gezet, zodat u ze op de website terug kunt vinden. Als u een andere vraag heeft, dan neemt u contact op via het contactformulier. Dit formulier is te vinden op www.emte.nl.

Voor vragen aan een specifieke EMTÉ supermarkt zoekt u op de website naar de betreffende winkel. Iedere winkel heeft een eigen pagina waarop de openingstijden, faciliteiten en contactinformatie staat vermeld.

Openingstijden EMTÉ klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
EMTÉ

Telefoonnummer EMTÉ klantenservice

Telefoonnummer
0413 -343 500
Belkosten
lokaal tarief

Adres EMTÉ klantenservice

Corridor 11
Veghel

E-mailadres EMTÉ klantenservice

E-mailadres
onbekend

EMTÉ opzeggen

EMTÉ direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/emtÉ.

EMTÉ ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie