Yves Rocher

 klantenservice

Yves Rocher is een Frans cosmeticamerk, opgericht door Yves Rocher. Vanaf de jaren ’50 is hij al bezig met het verspreiden van schoonheidsproducten. Hij richtte zich vooral op het creëren van een nieuwe vorm van schoonheid. Door middel van plantaardige ingrediënten probeert Yves Rocher dit te bereiken. De overtuiging die heerst bij het cosmeticamerk is dat iedere vrouw, waar dan ook op de wereld, recht heeft op schoonheid. Om die reden streeft Yves Rocher naar een hoge kwaliteit van hun producten, maar ook naar een betaalbare prijs. Iedere vrouw moet het zich kunnen veroorloven. De prijs wordt zo laag gehouden doordat Yves Rocher fungeert als teler, producent en distributeur. Er zijn dus geen tussenpersonen in het proces te vinden. Jaarlijks kiezen meer dan 30 miljoen vrouwen uit 88 verschillende landen voor Yves Rocher om hun schoonheid naar een hoger niveau te tillen door het gebruik van natuurlijke producten. Voor meer informatie over de natuurlijke producten kunt u contact opnemen met de Yves Rocher klantenservice.

Yves Rocher Foundation

De Yves Rocher Foundation is opgericht in 1991 door de zoon van Yves Rocher, Jacques Rocher. De organisatie houdt zich zeer bezig met het milieu. Natuurbehoud, verbondenheid en milieueducatie is zeer belangrijk en dus ondersteunt de organisatie meer dan 50 landen bij het oprichten van zowel lokale, als mondiale activiteiten op dit gebied. In al deze landen wordt ook een prijs uitgereikt aan vrouwen die veel voor het plantenrijk hebben gedaan om het te beschermen. Ook zet de organisatie zich in om nieuwe bomen te planten, om op die manier het milieu te bevorderen. Ze werken sinds 2007 dan ook samen met de campagne ‘Plant for the Planet’, een initiatief van UNEP, die als doel heeft om een miljard bomen te planten. Inmiddels zijn ze al goed op weg en zijn er al miljoenen bomen gepland. De verschillende projecten van de Yves Rocher Foundation zijn over de hele wereld te vinden. Boven alles probeert de organisatie vooral ook om mensen mee te laten doen en te laten helpen. Sinds 2001 staat de organisatie onder de bescherming van het institut de France. Als u meer wilt weten over de organisatie, kunt u bellen naar de klantenservice van Yves Rocher

Klantenservice

De Yves Rocher klantenservice is zeer uitgebreid. Niet alleen kunt u hier terecht als u de klantendienst wilt bereiken, maar u kunt ook contact opnemen als u schoonheidsadvies wilt hebben. Ook voor meer informatie over de betrokkenheid van Yves Rocher bij de natuur of informatie over sollicitaties kunt u contact opnemen met de klantenservice. Voor de klantendienst kunt u bellen naar het telefoonnummer van Yves Rocher 035-609 11 22. U kunt ook op de website van Yves Rocher een formulier invullen, waarin u ook een bericht aan Yves Rocher kunt achterlaten. Hier kunt u bijvoorbeeld vragen stellen over de status van uw bestelling, uw bestelling wijzigen, schoonheidsadvies vragen of klachten of opmerkingen achterlaten. Yves Rocher stuurt u dan een antwoord via de e-mail.

Contact met Yves Rocher

Openingstijden Yves Rocher klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -21:00
Dinsdag
08:00 -21:00
Woensdag
08:00 -21:00
Donderdag
08:00 -21:00
Vrijdag
08:00 -21:00
Zaterdag
08:00 -17:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Yves Rocher klantenservice

Contact met Yves RocherNummer
Algemeen035 - 609 11 22

Overige contactmogelijkheden Yves Rocher klantenservice

Yves Rocher opzeggen

Yves Rocher direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/yves rocher.

Yves Rocher ervaringen

11 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Yves Rocher? Laat ons je ervaring met Yves Rocher weten!
Beoordeel Yves Rocher

Adres Yves Rocher klantenservice

Nieuwegracht 4-04
Soest
Rapportcijfer Yves Rocher klantenservice: 6.4

Rapportcijfer is gebaseerd op 11 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Yves Rocher klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Yves Rocher klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Yves Rocher Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Yves Rocher klantenservice?

11 reviews over “Yves Rocher”

  1. Rapportcijfer: 4

    Altyd de zelfde vragen hebt alles betaal en nog rekeydoor stuten