ICI Paris XL

 klantenservice

Over ICI Paris XL

ICI Paris XL is een parfumerieketen van Belgische oorsprong. In 1968 begon ICI Paris XL als een klein parfumwinkeltje in het Belgische Elsene, opgericht door het echtpaar Brenig. De producten van de winkel werden rechtstreeks uit Parijs geïmporteerd, de eigenaren wilden de Parijse luxe naar Elsene halen. De Franse naam van Elsene is Ixelles en onder het mom van ‘Ici Paris Ixelles’, werd de naam ICI Paris XL geboren. Sinds haar oprichting groeide het succes gestaag en werden er steeds meer winkels in België geopend. In 1997 werd de eerste Nederlandse winkel geopend. Inmiddels heeft ICI Paris XL ruim 150 filialen in Nederland, meer dan 100 in België, 4 in Luxemburg en 2 in Duitsland. ICI Paris XL is onderdeel van de A.S. Watson Group, waarvan ook ketens zoals Kruidvat, Trekpleister en Pour Vous onderdeel zijn. A.S. Watson Group maakt onderdeel van Hutchison Whampoa uit Hong Kong.
Het assortiment van ICI Paris XL bestaat voornamelijk uit luxe parfums, cosmetica en huidverzorgingsproducten. In haar filialen kunt altijd u altijd terecht voor professioneel advies, maar ook voor leuke workshops en andere evenementen. Tevens kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in de webshop van ICI Paris XL, waar u gemakkelijk uit het gehele assortiment kunt bestellen. In 2014 is de webshop uitgeroepen tot Beste Webshop in de categorie Parfumerie en Beste Beauty Webshop. Tevens is ICI Paris XL is inmiddels voor de 11e keer op rij uitgeroepen tot de Beste Parfumerie van Nederland.

Contact

De klantenservice van ICI Paris XL is van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 en 18.00 uur bereikbaar. Indien u een vraag heeft betreffende de webshop, dan kunt u bellen naar Klantenservice Webshop via telefoonnummer 0800 – 0200827. In het geval dat uw vraag gaat over één van de winkels, dan kunt u de Klantenservice Winkels bereiken op 0800 – 0228009. Helaas is het niet mogelijk om de klantenservice van ICI Paris XL per e-mail te bereiken. Wel kunt u het online contactformulier gebruiken, deze kunt u terugvinden op de website.
Het hoofdkantoor van ICI Paris XL is gevestigd op Nijborg 17, 3927 DA Renswoude. Indien u het hoofdkantoor per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief naar ditzelfde adres te adresseren. Tevens kunt u het hoofdkantoor bereiken op telefoonnummer 0318 – 579111.
Tenslotte kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen. ICI Paris XL is actief op zowel Facebook als Twitter.

Contact met ICI Paris XL

Openingstijden ICI Paris XL klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers ICI Paris XL klantenservice

Contact met ICI Paris XLNummer
Algemeen0800 022 80 09

Overige contactmogelijkheden ICI Paris XL klantenservice

ICI Paris XL opzeggen

ICI Paris XL direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ici paris xl.

ICI Paris XL ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met ICI Paris XL? Laat ons je ervaring met ICI Paris XL weten!
Beoordeel ICI Paris XL

Adres ICI Paris XL klantenservice

Nijborg 17
Renswoude
Rapportcijfer ICI Paris XL klantenservice: 6

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de ICI Paris XL klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de ICI Paris XL klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel ICI Paris XL Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de ICI Paris XL klantenservice?

5 reviews over “ICI Paris XL”

 1. Rapportcijfer: 2

  Onervaren personeel. Informatie over produkt gevraagd via webshop of deze ook in fysiek te koop is. Produkt was op voorraad in fysiek winkel amsterdam. Echter medewerkers wisten if hadden geen enkel benul over het produkt.

  Slecht,slecht, nooit meer ici paris!!!!!!

 2. Rapportcijfer: 8

  Super slecht niet te bereiken na 10 keer 6 nummers te hebben geprobeerd! Had artikelen in een winkel besteld en betaald maar kreeg een Mail dat ze niet te leveren zijn dat was in de winkel niet bekend of in naar even mijn Iban nr door wil geven kunnen ze geld terugstorten kreeg het gevoel opgelicht te worden en helemaal nu niemand je te woord wil staan. Zeer slechte zaak!

 3. Rapportcijfer: 2

  Geen klantenservice te bereiken. Op internet staat open. Bel je dan zeggen ze gesloten.
  Erg vreemd. Mailen kan ook niet. Dussss waar kan ik heen dan met mijn vraag.
  Erg slecht.

 4. Rapportcijfer: 10

  Dit is by far mijn favoriete parfurmerie! altijd super leuk personeel en goede aanbiedingen.