Plopsa

Plopsa is het bedrijf achter verschillende attractieparken in België. Begonnen met Plopsaland zijn er inmiddels verschillende parken waar jong en oud zich kunnen vermaken. Er is inmiddels ook een Plopsaland Indoor in Nederland en wel in Coevorden. In Polen vind je Majaland, een park dat geheel is gewijd aan Maja de Bij en haar vriendjes. Vanaf de hoofdwebsite kun je eenvoudig doorklikken naar de website van het park van je keuze of online alvast tickets kopen zodat je niet in de rij hoeft te staan.

De ideale locatie voor een dagje uit

De parken van Plopsa worden jaarlijks door honderdduizenden mensen bezocht. Zowel uit België en Nederland maar ook andere landen. Toeristen die hun vakantie aan de Belgische kust doorbrengen bezoeken Plopsaland De Panne. Elders in België vind je Plopsaland Indoor (Hasselt). Bij het park in De Panne is ook een Plopsa Theater en een Plopsa Aqua, een waterpark met zwembaden en glijbanen waar je met het hele gezin van waterpret kunt genieten.

De klantenservice van Plopsa

Het is niet mogelijk om standaard informatie te geven over de klantenservice van Plopsa. Dit komt omdat ieder park zijn eigen klantenservice heeft qua telefoonnummer of mailadres. Als je een vraag hebt of een klacht wilt indienen moet je je dan ook wenden tot het park waar dit betrekking op heeft. Omdat het park in De Panne als het ‘hoofdpark’ van Plopsa gezien kan worden zijn daarvan de contactgegevens opgenomen op deze pagina.

Contact

De klantenservice is bereikbaar tijdens de openingstijden, deze verschillen per seizoen.. Je kunt gebruik maken van een contactformulier.

Openingstijden Plopsa klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Plopsa

Telefoonnummer Plopsa klantenservice

Telefoonnummer
+32 (0)58 42 02 02
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Plopsa klantenservice

Plopsa, De Pannelaan 68
8660 De Panne (Adinkerke)

E-mailadres Plopsa klantenservice

E-mailadres

Plopsa opzeggen

Plopsa direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/plopsa.

Plopsa ervaringen

9 ervaringen.

9 gedachten over “Plopsa”

 1. Slechte klantenservice

  Park is prima maar klantenservice is zeer slecht. Er wordt gewoon niet gereageerd op de mails.

 2. Geld niet waard

  We zijn nu half sept,2 nachten plopsahotel erbij,vandaag plopsaland…schande,2/3van alle atracties is gesloten.spijtig want de tickets kosten evenveel.en de dingen die openzijn staat geen bediening want er is personeelstekort.maak dan tickets aan 20 euro he

 3. De panne
  Een heel leuk park 👍maar personeel is niet kindvriendelijk .een oudere man die een attractie bediende was zo boertig tegen de kindjes . Dit zou niet mogen .

 4. Slechte opvolging

  Slechte klantenservice. Eind oktober 2021 aanvraag ingediend voor schoolreis met heel de lagere school. Half april 2022 nog steeds geen bevestiging ontvangen. En dit na herhaalde communicatie via mail, uren naar het wachtdeuntje van hokus pocus geluisterd te hebben , en na een telefoongesprek met een niet zo vriendelijke dame. Schande!

 5. Ben net als de andere reacties heel erg tevreden met het bezoek aan Plopsa. Alles is netjes verzorgd en schoon. Leuk om een dagje met de kids naartoe te gaan.

 6. Heel erg leuk een echte aanrader! Wij zijn naar Plops Aqua gegaan met de kids, top dag!

 7. Geweldige parken, heb ze inmiddels allemaal met het gezin bezocht en het is ons goed bevallen. Een aanrader voor wanneer u jonge kinderen hebt.

 8. Tijdens onze vakantie in Belgie hebben wij Plopsaqua bezocht, dit was ontzettend leuk en de kinderen hebben heel erg genoten. Liefs Mirjam

Plaats een reactie