Slagharen

 klantenservice

Over Slagharen

Attractiepark Slagharen is een attractiepark voor jong en oud. Het park is gevestigd aan de Zwarte Dijk 37, 7776 PB in Slagharen. Attractiepark Slagharen bestaat al meer dan 50 jaar en opende zijn deuren in 1963. In het winterseizoen van 2015 is dit park nog open in de weekenden in november, december en januari van 11.00 tot 17.00 uur. In de kerstvakantie is het park ook doordeweeks op dit tijdstip geopend. In 2016 is Slagharen naar verwachting van maart/april tot en met oktober geopend.

Het attractiepark bevat meer dan 30 attracties voor jong en oud. Attractiepark Slagharen geeft bij iedere attractie een thrill-score weer, waarmee wordt aangegeven hoe eng de attractie is. Naast enge en spannende attracties zijn er ook speciale kinderattracties of waterattracties.

In attractiepark Slagharen zijn er meer dan 20 restaurants of eettentjes te vinden. Daarnaast zitten er ook vele winkels over het park verspreid. Naast attracties en eetgelegenheden wordt er veel aan entertainment gedaan in Slagharen. Het attractiepark staat bekend om zijn vele shows, parades en straatentertainment.

Voor mindervaliden of rolstoelgebruikers zijn de meeste attracties toegankelijk. Het is ook mogelijk om tegen betaling een rolstoel te huren. Ook bagagekluisjes zijn te huren. Daarnaast is er EHBO aanwezig op het park.
Het is toegestaan om huisdieren mee te nemen, maar deze moeten ten alle tijde zijn aangelijnd.

Het attractiepark Slagharen is goed te bereiken met de auto. De auto is te parkeren op de centrale parkeerplaats. Een parkeerkaart kost €7,50 per dag en deze kaart is online te verkrijgen of op het park te koop.

Vakantie- en waterpark

Naast het attractiepark Slagharen ligt het vakantiepark Slagharen. Hier is het mogelijk om te overnachten in bungalows, stacaravans of wigwamtenten.

Sinds 2015 beschikt Slagharen ook over een waterpark: Aqua Mexicana. Dit waterpark in Mexicaanse sferen is maar liefst 5200 m² groot en bevat tien glijbanen. Tickets voor dit waterpark zijn apart verkrijgbaar.

Contact

Indien u een vraag, klacht of opmerking heeft, kunt u het contactformulier invullen op de website van Attractiepark Slagharen.

U kunt ook telefonisch contact opnemen met de klantenservice via 0315-523683000. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag, zondag en feestdagen is de klantenservice van 10.00 tot 15.00 uur bereikbaar.

Contact met Slagharen

Openingstijden Slagharen klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
10:00 -15:00
Zondag
10:00 -15:00

Telefoonnummers Slagharen klantenservice

Contact met SlagharenNummer
Algemeen0523 – 683 000

Overige contactmogelijkheden Slagharen klantenservice

Slagharen opzeggen

Slagharen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/slagharen.

Slagharen ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Slagharen? Laat ons je ervaring met Slagharen weten!
Beoordeel Slagharen

Adres Slagharen klantenservice

Zwarte Dijk 37
Slagharen
Rapportcijfer Slagharen klantenservice: 1.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Slagharen klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Slagharen klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Slagharen Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Slagharen klantenservice?

2 reviews over “Slagharen”

 1. Rapportcijfer: 1

  Slechte service!
  Je Klacht kun je doorgeven
  maar ze doen er niets mee
  Er komt niemand langs
  om het als nog te herstellen !!!
  Bij klacht via de mail
  lullen ze zich er onderuit
  dat er nooit een klacht is gemaakt
  Terwijl dit zeker wel het geval is!
  huisje Raccoon
  Voor het derde jaar
  het is nooit schoon
  Maar dit jaar was echt
  te erg voor woorden 😱
  Zo verschrikkelijk ransig!

 2. Rapportcijfer: 2

  Goedemiddag,

  Ik bel ivm een reservering bij jullie. Ik heb gereserveerd omdat er werd aangegeven dat ik bij aankomst alles in 1x kon voldoen. Dit blijkt valse informatie te zijn. Ik bel hierover omdat dit niet gaat en valse informatie word gegeven. Ik heb een vrouw genoemd ADA aan de telefoon. Ten eerste laat ze mensen niet uitpraten. Ze lacht mensen uit. En is niet klantvriendelijk. Ik probeer iets uit leggen en zei meerdere keren in de reden valt. Ik kan hier slecht tegen. Dus dan word ik geïrriteerd en boos. Het probleem is niet aan mij te verwijten dat er verkeerde en valse informatie word verstreken wat betreft een betaling. Ik krijg dan ook een mail vanuit jullie dat ik in 3 x kan betalen. Heel vreemd is dit dan. Waar ik vanuit ging dat ik alles kon voldoen bij aankomst. Nu heb ik afgesproken met Ada dat ik 2 weken voor aankomst het totaal bedrag zal overmaken naar jullie en hier verder geen consequenties aan vast zitten.

  Vind wel dat de medewerker die mij te woord heeft gestaan mij niet netjes heeft behandeld en ik hier ook echt niet van gediend ben.

  Met vriendelijke groet mevr van duinen