Disneyland Paris

 klantenservice

Over Disneyland Paris

Disneyland Paris is een van de bekendste Europese thema- en attractieparken. Het park bevindt zich ongeveer 30 kilometer ten oosten van het centrum van Parijs. Disneyland bestaat uit twee attractieparken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Daarnaast beschikt Disneyland Paris over een winkelstraat, zeven eigen hotels en een golfterrein. Disneyland Paris omvat in zijn geheel maar liefst 19 km².

Het park opende haar deuren in 1992 als Euro Disney, maar veranderde haar naam later naar Disneyland Paris. In de beginjaren bestond alleen Disneyland Park, in 2002 kwam het tweede park Walt Disney Studios Park er bij.
Disneyland Park bestaat uit vijf landen: Discoveryland, Fantasyland, Main Street U.S.A., Adventureland en Frontierland. Walt Disney Studios Park bestaat uit vier productiezones: Backlot, Toon Studios, Front Lot en Production Courtyard.

In de twee parken bevinden zich 55 attracties en meer dan 30 restaurants en bars. Daarnaast barsten de beide parken van het entertainment. Zo kun je verschillende disneyfigurenin het echt ontmoeten en zijn er concerten en vuurwerkshows. Ook worden er live-optredens, parades en podiumshows gehouden in Disneyland Paris.

In het park vinden er meerdere evenementen plaats, waaronder Halloween, kerstmis en oud en nieuw. Daarnaast heeft Disneyland Paris ook jaarthema’s. Zo viert het park in 2017 en 2018 haar 25e verjaardag.

Disneyland Paris is zo enorm en om alles op het park in goede banen te leiden zijn er veel praktische voorzieningen getroffen. Op de website van Disneyland Paris is te lezen welke voorzieningen er op het park zijn en wat je wel of niet kunt huren.

Disneyland Paris is goed te bereiken met de auto, de trein of de shuttlebus. Met de trein reis je naar Paris Gare du Nord en stap je vervolgens over naar de speciale trein naar Disneyland Paris. Bezoekers die met het vliegtuig komen, nemen vanaf het vliegveld Paris Charles de Gaulle de Magic Shuttle Bus of de trein naar Disneyland Paris.

Contact

Met vragen over aanbiedingen, uw verblijf, een offerte of een boeking neemt u telefonisch contact op met de klantenservice van Disneyland Paris op: 0900-34763965. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00-20.00 uur, op zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur en op zondag van 10.00-18.30 uur.
Contact opnemen kan ook via het contactformulier op de website.

Contact met Disneyland Paris

Openingstijden Disneyland Paris klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Disneyland Paris klantenservice

Contact met Disneyland ParisNummer
Algemeen0900 - 34 76 39 65

Overige contactmogelijkheden Disneyland Paris klantenservice

Disneyland Paris opzeggen

Disneyland Paris direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/disneyland paris.

Disneyland Paris ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Disneyland Paris? Laat ons je ervaring met Disneyland Paris weten!
Beoordeel Disneyland Paris

Adres Disneyland Paris klantenservice

Boulevard de Parc
Parijs
Rapportcijfer Disneyland Paris klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Disneyland Paris klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Disneyland Paris klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Disneyland Paris Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Disneyland Paris klantenservice?

2 reviews over “Disneyland Paris”

 1. Rapportcijfer: 8

  Hallo,

  Ik zal een minor gaan doen in Parijs vanaf aankomende maandag voor een halfjaar. Hierbij ben ik Opzoek naar een bijbaan als klantenservice. Ik ben benieuwd of jullie nog plek vrij hebben.

  Mvg,

  Lucille Bonnot

 2. Rapportcijfer: 8

  1 keer maar nooit meer wat een arrogante lui daar doen alles met zware tegenzin lijkt wel of ze voor niks werken maar heb inmiddels wel betere plekke bezocht 2 uur wachten voor een paar min veel te veel mensen op het park het maximum wel een beetje overschreden