Keukenhof

 klantenservice

Over Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark in het Zuid-Hollandse Lisse. In 1949 werd de Keukenhof op initiatief van de burgemeester van Lisse en bloembollenkwekers geopend. Sindsdien worden elk voorjaar acht weken lang de bekende Nederlandse bloemen aan een miljoen bezoekers getoond. De bezoekers komen van over de hele wereld om onder andere de bekende Nederlandse tulpen te bewonderen. In het 32 hectare grote park ligt de nadruk vooral op bolbloemen, er worden maar liefst 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen getoond. In de meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Het park

De Keukenhof presenteert verschillende bolgewassen, er zijn onder andere krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten en lelies te zien. Er zijn diverse tentoonstellingen in het park. Ook zijn er rondleidingen en het is mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot. De vijf paviljoenen die de Keukenhof rijk is zijn vernoemd naar de koninklijke familie. De paviljoenen heten: Oranje Nassau Paviljoen, Willem Alexander Paviljoen, Beatrix Paviljoen, Juliana Paviljoen en het Wilhelmina Paviljoen. Op de website vindt u verdere actuele informatie en een plattegrond van de Keukenhof. Ook is er praktische informatie te vinden over rolstoelgebruik, buggy’s, lockers en honden.

Platform Nederlandse sierteeltsector

De Keukenhof trekt jaarlijks veel bezoekers uit het buitenland. Maar liefst 75 % van de bezoekers komt niet uit Nederland. Door dit hoge bezoekersaantal en de grote buitenlandse belangstelling is de Keukenhof het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Alle deelnemers aan de bloemenshows hebben een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten. De Keukenhof is daardoor een sterke ontmoetingsplek voor zakelijke contacten, er worden regelmatig vak bijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. De Keukenhof heeft bijna 100 hofleveranciers. Voor elke inzender wordt een apart tuinontwerp gemaakt. Elke leverancier kan dus op een unieke manier zijn bloembollen, bloemen en planten tonen.

Contact

Als u vragen heeft over de Keukenhof kunt u ook contact opnemen door te mailen. U kunt uw vraag, opmerking of klacht mailen naar het e-mailadres info@keukenhof.nl. De Keukenhof is gelegen aan de Stationsweg 166A, 2161 AM in Lisse. Jaarlijks is de Keukenhof van maart tot en met mei dagelijks geopend van 08.00 – 19.30. De Keukenhof is ook actief op social media. Via Facebook en Twitter vindt u meer informatie over de Keukenhof en vindt u actuele informatie over lopende acties.

Contact met Keukenhof

Openingstijden Keukenhof klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Keukenhof klantenservice

Contact met KeukenhofNummer
AlgemeenNiet meer in gebruik

Overige contactmogelijkheden Keukenhof klantenservice

Keukenhof opzeggen

Keukenhof direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/keukenhof.

Keukenhof ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Keukenhof? Laat ons je ervaring met Keukenhof weten!
Beoordeel Keukenhof

Adres Keukenhof klantenservice

Stationsweg 166A
Lisse
Rapportcijfer Keukenhof klantenservice: 6.5

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Keukenhof klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Keukenhof klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Keukenhof Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Keukenhof klantenservice?

4 reviews over “Keukenhof”

 1. Rapportcijfer: 8

  hallo ik heb een vraag. Ik heb tickets gekocht voor vrijdag, ik wilde morgen langskomen, is het mogelijk om tickets te wijzigen van vrijdag naar donderdag? Ik heb 7 kaartjes gekocht en wilde er 2 opgeven. Ik wilde het voor morgen. mijn naam is Rozenbaum Magdalena. Groeten

 2. Rapportcijfer: 8

  Goedemiddag
  Ik ben opzoek naar 1 ticket voor de Keukenhof ….graag tips waar ik deze nog kan vinden?

  Mijn dank is groot

 3. Rapportcijfer: 8

  Beste lezer,

  Vandaag heb ik voor 2 personen een ns ticket plus een keukenhof voucher voor 26 april gekocht. Echter ik heb een fout gemaakt en niet vooraf een tijdslot aangevraagd. Kan dat nog opgelost worden? Alvast dank voor uw aandacht. Een hartelijke groet uit Medemblik.

 4. Rapportcijfer: 2

  Hallo,

  Ik neem contact met u op omdat we geen groepskaarten voor 50 personen kunnen kopen voor 12/5 om 14.30 uur voor keukenhof.
  We hebben geprobeerd onze webbrowser te veranderen, maar het probleem blijft hetzelfde.
  Na het kiezen van de betalingsmethode (bancontact), laadt de pagina maar komt nooit aan bij de betaling.

  Wat kunnen we doen?

  Bedankt voor uw hulp,

  Caroline