Keukenhof

Over Keukenhof

De Keukenhof is een bloemenpark in het Zuid-Hollandse Lisse. In 1949 werd de Keukenhof op initiatief van de burgemeester van Lisse en bloembollenkwekers geopend. Sindsdien worden elk voorjaar acht weken lang de bekende Nederlandse bloemen aan een miljoen bezoekers getoond. De bezoekers komen van over de hele wereld om onder andere de bekende Nederlandse tulpen te bewonderen. In het 32 hectare grote park ligt de nadruk vooral op bolbloemen, er worden maar liefst 7 miljoen voorjaarsbloeiende bloembollen getoond. In de meer dan 20 bloemenshows presenteren 500 bloemenkwekers snijbloemen en potplanten in al hun variatie.

Het park

De Keukenhof presenteert verschillende bolgewassen, er zijn onder andere krokussen, narcissen, tulpen, hyacinten en lelies te zien. Er zijn diverse tentoonstellingen in het park. Ook zijn er rondleidingen en het is mogelijk een tochtje te maken met een fluisterboot. De vijf paviljoenen die de Keukenhof rijk is zijn vernoemd naar de koninklijke familie. De paviljoenen heten: Oranje Nassau Paviljoen, Willem Alexander Paviljoen, Beatrix Paviljoen, Juliana Paviljoen en het Wilhelmina Paviljoen. Op de website vindt u verdere actuele informatie en een plattegrond van de Keukenhof. Ook is er praktische informatie te vinden over rolstoelgebruik, buggy’s, lockers en honden.

Platform Nederlandse sierteeltsector

De Keukenhof trekt jaarlijks veel bezoekers uit het buitenland. Maar liefst 75 % van de bezoekers komt niet uit Nederland. Door dit hoge bezoekersaantal en de grote buitenlandse belangstelling is de Keukenhof het platform voor de Nederlandse sierteeltsector. Alle deelnemers aan de bloemenshows hebben een prachtige etalage voor hun bloembollen, bloemen en planten. De Keukenhof is daardoor een sterke ontmoetingsplek voor zakelijke contacten, er worden regelmatig vak bijeenkomsten voor kwekers georganiseerd. De Keukenhof heeft bijna 100 hofleveranciers. Voor elke inzender wordt een apart tuinontwerp gemaakt. Elke leverancier kan dus op een unieke manier zijn bloembollen, bloemen en planten tonen.

Contact

Als u vragen heeft over de Keukenhof kunt u ook contact opnemen door te mailen. U kunt uw vraag, opmerking of klacht mailen naar het e-mailadres info@keukenhof.nl. De Keukenhof is gelegen aan de Stationsweg 166A, 2161 AM in Lisse. Jaarlijks is de Keukenhof van maart tot en met mei dagelijks geopend van 08.00 – 19.30. De Keukenhof is ook actief op social media. Via Facebook en Twitter vindt u meer informatie over de Keukenhof en vindt u actuele informatie over lopende acties.

Openingstijden Keukenhof klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Keukenhof

Telefoonnummer Keukenhof klantenservice

Telefoonnummer
Niet meer in gebruik
Belkosten
lokaal tarief

Adres Keukenhof klantenservice

Stationsweg 166A
Lisse

E-mailadres Keukenhof klantenservice

E-mailadres

Keukenhof opzeggen

Keukenhof direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/keukenhof.

Keukenhof ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie