Familiepark Drievliet

Over Familiepark Drievliet

Familiepark Drievliet is een attractiepark dat zich voornamelijk richt op families en jonge bezoekers. Het park bevindt zich aan de Laan van ’s-Gravenmade 81, 2495 BD in Den Haag.

Familiepark Drievliet heeft verschillende soorten attracties in haar park staan. Er zijn thrill attracties, maar ook attracties gericht op de gehele familie of specifiek bedoeld voor de allerkleinsten. Daarnaast is er in Drievliet entertainment te vinden in de vorm van shows of een 5D-film.

Er zijn verschillende eet- en drinkmogelijkheden in Drievliet te vinden. Naast diverse kiosken beschikt Familiepark Drievliet over twee restaurants: Het Paviljoen en Restaurant Mei.

Er zijn geen buggy’s of bolderkarren te verkrijgen in Familiepark Drievliet. Het is wel mogelijk om gratis een rolstoel te huren, hier wordt alleen wel borg voor gevraagd. Honden zijn tegen betaling welkom op het park, mits ze aangelijnd zijn.

Entreekaarten voor Familiepark Drievliet zijn bij de kassa te koop of online aan te schaffen. Bij een online aankoop ontvangt u 2,00 korting op de entreeprijs. Het is mogelijk om gebruik te maken van een seizoenspas of een groepsarrangement bij een bezoek aan het familiepark. Daarnaast kunnen kinderen zich prima vermaken in Drievliet tijdens een schoolreisje of verjaardag.

Het park is bereikbaar met het openbaar vervoer of het eigen vervoer. Met het openbaar vervoer neemt u vanaf Den Haag CS of Den Haag HS tramlijn HTM-15. Deze tram rijdt ieder kwartier vanaf de beide stations. U stapt vervolgens uit bij de halte ‘Laan van ’s-Gravenmade’. Wanneer u met het eigen vervoer komt, kunt u uw auto parkeren bij het park. Een parkeerkaart kost 7,00 (per auto per dag).

Contactgegevens Familiepark Drievliet

Voor vragen, klachten, opmerkingen of tips neemt u telefonisch contact op met het volgende telefoonnummer: 070-3999305. Wilt u uw vraag liever schriftelijk versturen? Dan kunt u uw brief adresseren aan: Familiepark Drievliet, Jan Thijssenweg 16, 2495 AH Den Haag.

Openingstijden Familiepark Drievliet klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
10:00 -17:00
Dinsdag
10:00 -17:00
Woensdag
10:00 -17:00
Donderdag
10:00 -17:00
Vrijdag
10:00 -17:00
Zaterdag
10:00 -17:00
Zondag
10:00 -17:00
Familiepark Drievliet

Telefoonnummer Familiepark Drievliet klantenservice

Telefoonnummer
070 - 3 999 305
Belkosten
lokaal tarief

Adres Familiepark Drievliet klantenservice

Jan Thijssenweg 16
Den Haag

E-mailadres Familiepark Drievliet klantenservice

E-mailadres

Familiepark Drievliet opzeggen

Familiepark Drievliet direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/familiepark drievliet.

Familiepark Drievliet ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie