Stromma

Stromma is een bedrijf in Amsterdam dat rondvaarten organiseert en waterfietsen en sloepen verhuurt voor tochten over de Amsterdamse grachten of over het IJ. Het bedrijf heeft tientallen jaren ervaring in de scheepvaart en is al vele decennia actief in Amsterdam waar het jaarlijks zo’n anderhalf miljoen toeristen uit binnen- en buitenland ontvangt. Er worden rondvaarten georganiseerd met audiobegeleiding maar je kunt ook kiezen voor een hop on hop off tour waarbij je op diverse plaatsen kunt uitstappen om een bezienswaardigheid op eigen gelegenheid te bekijken om je tocht later weer te vervolgen.

Besteed je tijd goed tijdens een dagje Amsterdam

Wanneer je als toerist naar Amsterdam gaat dan wil je je tijd natuurlijk zo goed mogelijk besteden. Als je niet alleen maar wilt shoppen kun je een rondvaart boeken om ook wat van de historische stad te zien. Vanwege de vele grachten zijn veel bezienswaardigheden in de hoofdstad vanaf het water prima te bekijken. Onderweg word je door een deskundige gids bijgepraat over wat er te zien valt. Dit gebeurt doorgaans in meerdere talen. Je kunt als je met een groot gezelschap bent ook privé een boot afhuren en deze langs door jou aangegeven attracties laten varen. Houd er wel rekening mee dat sommige grachten te smal zijn voor grote boten. Tijdens grote evenementen zoals het Amsterdam Light Festival kun je ook in de avonduren rondvaarten maken om de verlichte stad te bewonderen.

Overname door Zweeds moederbedrijf

Het bedrijf Canal Company werd in 2016 overgenomen door het Zweedse bedrijf Stromma en sindsdien gaat de onderneming verder onder de naam Stromma Nederland. Verder is er niets veranderd. Evenals in voorgaande jaren biedt Stromma Nederland verschillende mogelijkheden om Amsterdam als toerist te ontdekken.

Openingstijden Stromma klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:30 -18:00
Dinsdag
08:30 -18:00
Woensdag
08:30 -18:00
Donderdag
08:30 -18:00
Vrijdag
08:30 -18:00
Zaterdag
08:30 -18:00
Zondag
08:30 -18:00
Stromma

Telefoonnummer Stromma klantenservice

Telefoonnummer
020 – 217 05 00
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Stromma klantenservice

Weteringschans 26
1017SG, Amsterdam

E-mailadres Stromma klantenservice

E-mailadres

Stromma opzeggen

Stromma direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/stromma.

Stromma ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Stromma”

  1. Lekker dagje Amsterdam gedaan en onze boottocht via Stromma.nl geboekt. Handige website en geeft je overzicht bij het uitzoeken van de rederij.

  2. Handige website, overzicht met veel boottochten. Een absolute aanrader wanneer je opzoek bent naar een boottocht.

  3. Moest van mijn baas een sightseeing trip boeken in Amsterdam. We hebben een erg leuke dag gehad met het team.

  4. Heerlijke boottocht met het bedrijf gemaakt. Geboekt via Stromma en dat is zeer goed bevallen! Groetjes P.M.

  5. Via Stromma online een tour geboekt tijdens Amsterdam Light Festival. Echt een aanrader.

Plaats een reactie