Duinrell

Over Duinrell

Duinrell is een attractiepark voor families. Attractiepark Duinrell bevindt zich aan de Duinrell 1, 2242 JP in Wassenaar. Het attractiepark is uitstekend voor een spetterend dagje uit en kan zelfs gekoppeld worden aan een vakantie met de hele familie. Rick de Kikker is de mascotte van Duinrell en heeft enkele eigen attracties in Duinrell.

Duinrell is in de winter gesloten en opent op 25 maart 2016 weer haar deuren. Het attractiepark is dan dagelijks geopend. Het Tikibad is het hele jaar door geopend. Tickets voor het Tikibad kunt u online bestellen of bij de kassa halen. Het is mogelijk om alleen het Tikibad te bezoeken. Dit kan alleen wanneer het attractiepark gesloten is. Tijdens de openingstijden van het park kun je alleen een combinatieticket kopen.
Het Tikibad is een tropisch zwemparadijs met elf unieke glijbanen. Daarnaast heeft het Tikibad ook meerdere andere waterattracties.

Attractiepark Duinrell beschikt over meer dan 30 attracties. Op het park zijn meerdere locaties aanwezig waar eten en drinken gekocht kan worden. Ook picknicken is toegestaan op het park.

Attractiepark Duinrell is met het openbaar of eigen vervoer bereikbaar. Een parkeerkaart kost 7,50 per dag.

Duingalows en camping

Het is mogelijk om een bezoek aan Duinrell te koppelen aan een verblijf in een van de Duingalows. Bij een verblijf in Duingalows of op de camping is onbeperkte toegang tot het park (indien geopend) en het Tikibad inbegrepen.

Contact

Voor complimenten of klachten vult u het contactformulier in op de website van Duinrell. Voor algemene informatie, het reserveren van een kinderfeestje of het boeken van een schoolreisje belt u naar 070-5155255.
Attractiepark Duinrell is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur. Op zaterdag en zondag is deze bereikbaarheid van 9.00 tot 17.00 uur.

Openingstijden Duinrell klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Duinrell

Telefoonnummer Duinrell klantenservice

Telefoonnummer
070 - 51 55 255
Belkosten
lokaal tarief

Adres Duinrell klantenservice

Duinrell 1
Wassenaar

E-mailadres Duinrell klantenservice

E-mailadres

Duinrell opzeggen

Duinrell direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/duinrell.

Duinrell ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie