Madurodam

Over Madurodam

Madurodam is een park voor jong en oud. Het park bevindt zich aan het George Maduroplein 1, 2584 RZ in Den Haag.Het park is van oorsprong opgericht als oorlogsmonument en charitatieve stichting in 1952. Madurodam is opgericht ter nagedachtenis aan de verzetsheld George Maduro. Madurodam schenkt haar opbrengsten jaarlijks aan goede doelen voor kinderen. Het park heeft ook als ambitie om alle kinderen tussen 4 en 12 jaar het park te laten bezoeken.

Madurodam is het hele jaar door geopend, maar de openingstijden verschillen per seizoen. Voor de exacte openingstijden van dit moment kunt u terecht op de website van Madurodam.

In Madurodam ontdek je waar Nederland als klein land groot in is. Je kunt leren vliegen op Schiphol of je kunt plaatsnemen achter de DJ tafel van Armin van Buuren. In het park komen verder onder meer de VOC, Deltawerken en de geschiedenis van het Nederlandse voetbal aan bod.

Madurodam heeft een College van Burgemeester en Wethouders. Sinds 2014 wordt de burgemeester gekozen door de medewerkers van Madurodam. Het college bestaat uit tien leerlingen van tien middelbare scholen uit de omgeving van Den Haag.

Het park is uitstekend met het openbaar of eigen vervoer bereikbaar. Met het openbaar vervoer kunt u het park met de tram of de bus bereiken. Een exacte routebeschrijving vindt u op de website van Madurodam. Voor uw eigen auto is er voldoende parkeerruimte aanwezig. Een parkeerkaart kost €7,50 per auto per dag.

Om het haar gasten zo comfortabel mogelijk te maken, beschikt Madurodam over enkele praktische voorzieningen. Het is mogelijk om een buggy of rolstoel te huren. Voor mindervaliden of rolstoelgebruikers is het park goed bereikbaar.

Ook zijn er enkele lockers aanwezig op het park. Huisdieren zijn niet toegestaan, tenzij het om een blindengeleide- of hulphond gaat. Voor overige huisdieren zijn er kennels aanwezig.

Contactgegevens

Voor vragen, opmerkingen, klachten of tips kunt u contact opnemen met Madorudam via het contactformulier op de website.

Ook is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen op het volgende telefoonnummer: 070-4162400.

Openingstijden Madurodam klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Madurodam

Telefoonnummer Madurodam klantenservice

Telefoonnummer
070 - 416 24 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Madurodam klantenservice

George Maduroplein 1
Den Haag

E-mailadres Madurodam klantenservice

E-mailadres

Madurodam opzeggen

Madurodam direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/madurodam.

Madurodam ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie