Tix nl contact

Tix.nl contact

Tix is een website voor het kopen van vliegtickets, waarbij u vluchten kunt vergelijken van meer dan duizend luchtvaartmaatschappijen. Het bedrijf biedt zo veel mogelijk informatie aan hun klanten over hun aanbod, waardoor u zelf de beste keuze kunt maken. Denk hierbij aan informatie over de stiptheid van eerdere vluchten van een luchtvaartmaatschappij. Op welke manier kunt u het beste met Tix.nl contact opnemen en hoe gaat dit precies in zijn werking?

Telefonisch Tix contact

Via de website kunt u veel informatie vinden over Tix, bijvoorbeeld onder het kopje van Tix klantenservice, waar u ondersteuning kunt krijgen bij onder andere inchecken, reisdocumenten, annuleringen, hotels en bagage. Op de website kunt u ook een Tix.nl review achterlaten over uw ervaringen met het bedrijf. Indien u over een situatie specifieke vraag heeft of wanneer u kampt met een probleem waar u niet uitkomt, kunt u ook telefonisch contact met Tix opnemen door middel van het volgende telefoonnummer: 0900-8801. Indien u belt vanuit het buitenland kunt u bellen naar dit telefoonnummer van Tix: 0031(0)208203189.

Via de telefoon kunt u direct via een persoonlijk contact met een medewerker uw vraag of probleem voorleggen. Hierbij krijgt u wel eerst een welkomstboodschap te horen, waarin u erop wordt gewezen dat het gesprek opgenomen wordt voor het verhogen van de kwaliteit van de klantenservice. Vervolgens wordt u welkom geheten en doorverwezen met een beschikbare consultant. Het kan zijn dat u een aantal minuten in de digitale wachtruimte moet wachten tot er een medewerker beschikbaar is.

Waarom en wanneer Tix klantenservice bellen?

Er zijn diverse redenen voor een telefonisch Tix.nl contact, waaronder:

  • Een stoel in het vliegtuig reserveren
  • Een maaltijd voor tijdens de vlucht kiezen
  • Voor algemene vragen over uw boeking bij een aangesloten luchtvaartmaatschappij
  • Als uw vlucht is gewijzigd of als u uw vlucht zelf wilt wijzigen
  • Voor annuleringen van vluchten of vragen hierover
  • Voor vragen over hotelreserveringen en autoverhuur

De klantenservice van Tix.nl kunt u ook bereiken voor het plaatsen van een review over Tix.nl. De telefonische openingstijden zijn van 09:00 tot 17:30 op welke doordeweekse dag. In het weekend is het niet mogelijk om met Tix te bellen.

Wilt u ook meer te weten komen over contactmogelijkheden met andere bedrijven, bijvoorbeeld over de Schiphol klantenservice, de klantenservice van de ABN AMRO en contact met de Basic Fit? Kijk dan op de specifieke pagina’s hiervoor.