Allianz direct contact

Eenvoudig en snel met Allianz Direct contact dankzij KlantenserviceSpot.nl

Met Allianz Direct contact opnemen voor het wijzigen van uw autoverzekering? Of direct met Allianz zakelijk contact voor advies over uw verzekeringen? KlantenserviceSpot.nl zet voor u in een handig overzicht de juiste contactgegevens op een rij. Op onze website vindt u een grote database aan telefoonnummers en adressen van allerlei bedrijven en organisaties in Nederland. Zo neemt u met de klantenservice van ABN AMRO contact op voor uw bankzaken, belt u met de Schiphol klantenservice voor reisinformatie en neemt u met Belsimpel contact op voor uw telefoonabonnement. Lees meteen hoe u met Allianz Direct contact opneemt.

Met Allianz Direct contact, de Nederlandse verzekeraar

Allianz Direct (voorheen Alleur) is een grote online verzekeraar. U sluit onder meer reis-, woon- en autoverzekeringen bij Allianz Direct af. De verzekeraar is niet alleen in Nederland actief, maar ook in Duitsland, Spanje en Italië. Transparantie, integriteit en korte lijnen in de communicatie is voor Allianz Direct van groot belang. Allianz Direct is daarom de eerste verzekeraar die servicegaranties aanbiedt. Voortdurend werkt Allianz Direct aan een betere manier van communiceren met klanten, die voldoet aan de alsmaar veranderende verwachtingen van de klant. Natuurlijk kan een professionele Allianz klantenservice daarbij niet ontbreken.

Zelf uw zaken online regelen voor Allianz Direct contact

Voordat u met Allianz Direct contact opneemt, raden wij u aan om de website van Allianz Direct te bezoeken. Hier heeft u namelijk de mogelijkheid om zelf allerlei zaken te regelen. Is uw persoonlijke situatie geregeld, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing? Of heeft u een nieuwe auto aangeschaft waarvoor u een autoverzekering wilt afsluiten? Binnen één minuut bekijkt en wijzigt u uw verzekering. U maakt hiervoor een account aan op de website, waar u vervolgens al uw persoonlijke gegevens ziet staan. Daarna kunt u uw gegevens aanpassen. Zo kunt u uw auto vervangen, de aanvullende dekking aanpassen, het eigen risico verhogen, een pauze inlassen voor de verzekering of een andere verzekering toevoegen.

Veelgestelde vragen bij Allianz contact

Op de website van de Allianz klantenservice bevindt zich een pagina met veelgestelde vragen waarmee veel kwesties opgelost worden. De vragen voor Allianz contact zijn ingedeeld in verschillende categorieën, zoals ‘Mijn account en polis documenten’, ‘Mijn verzekering en wijzigingen’, ‘Betalen en premie’, ‘Schadevrije jaren’ en ‘Schade en pech’.

Allianz Direct contact via de chat

Naast de algemene vragen kunt u uw vragen stellen via de live chat op de website van Allianz Direct. U vindt deze chat rechtsonder op de pagina. De Allianz Direct klantenservice is bereikbaar op werkdagen tussen 08:30 en 21:00 uur en op zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur. Buiten deze tijden is de optie voor de chat niet aanwezig.

Allianz Direct bellen voor persoonlijk contact

Wilt u uw vragen liever aan een van de medewerkers van Allianz Direct persoonlijk stellen? Dan neemt u contact op met het Allianz Direct telefoonnummer 010 – 300 6540. U kunt Allianz Direct voor schade bellen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Heeft u algemene vragen? Dan is het Allianz Direct telefoonnummer bereikbaar op kantoordagen van 08:30 tot 18:00 uur.

Allianz contact met spoed vanwege schade of pech

Heeft u noodhulp nodig of kampt u met pech waardoor u langs de kant van de weg staat? In dat geval kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week bellen naar Allianz Direct op het telefoonnummer 010 – 300 6540.

Schade melden aan de Allianz Direct klantenservice

Heeft u te maken met schade waarvoor u contact met Allianz Direct zoekt? U meldt de schade het gemakkelijkst aan via uw eigen account op de website van Allianz Direct. U creëert hierbij een schade dossier en kunt hierbij foto’s van de schade uploaden. Gaat het alleen om ruitschade en heeft u hiervoor een dekking afgesloten bij Allianz Direct? Dan hoeft u geen contact met Allianz Direct op te nemen, maar kunt u meteen doorrijden naar een glashersteller.