Corendon

 klantenservice

Over Corendon

Corendon is een reisorganisatie die actief is in Nederland en België. Elk jaar verzorgt Corendon de vakantie van zo’n 650.000 vakantiegangers naar bestemmingen binnen en buiten Europa. Corendon bezit een eigen luchtvaartmaatschappij met een vloot van 16 vliegtuigen die jaarlijks ruim 2,5 miljoen vakantiegangers naar hun vakantiebestemming vliegt. Corendon is in 2000 opgericht in Haarlem, de oprichters zijn Atilay Uslu en Yildiray Karaer. Corendon begon in 2000 met het aanbieden van vliegtickets, en later ook verzorgde reizen, naar Turkije. In de 15 jaar tijd dat Corendon nu bestaat is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste reisorganisaties in Nederland en België. Inmiddels is het assortiment van Corendon uitgebreid en biedt Corendon Vliegvakanties ook reizen aan naar Noord-Cyprus, Macedonië, Bulgarije, Griekenland, Tunesië, Gambia, Spanje, Egypte, Barcelona, Israël, Portugal, Marokko en Curaçao. Corendon biedt reizen aan met scherpe prijzen. Dit kan het bedrijf doen door de grote ervaring met het inkopen van accommodaties. In combinatie met de lage overhead kosten kan het bedrijf daardoor een goede prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Het motto van Corendon is dan ook: Altijd de beste vakantiedeals!

Reizen

Corendon biedt onder andere zonvakanties, wintersport, lastminutes, rondreizen, hotels, busreizen, jongerenvakanties, vakanties alleen voor volwassen en golfvakanties aan. Op de website is het gehele aanbod te bekijken. U kunt hier alle vakanties vergelijken. De vakanties hebben allemaal een beoordelingscijfer gekregen, er zijn reviews te bekijken en over alle accommodaties is uitgebreide informatie beschikbaar. De reizen van Corendon per vliegtuig zijn altijd inclusief, vlucht, transfer en hotel. Op de website kunt u meteen zien welke vluchten beschikbaar zijn als u geïnteresseerd bent in een bepaalde locatie.

Contact

De klantenservice van Corendon is zeven dagen per week te bereiken op het telefoonnummer + 31 (0)23 7510606. Van maandag tot en met vrijdag is dit telefoonnummer te bereiken van 9:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is dit telefoonnummer te bereiken van 09:00 tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 tot 18:00 uur. U kunt er ook voor kiezen contact op te nemen via de live chat op de website van Corendon. Zodra een medewerker beschikbaar is verschijnt er een pop-up venster en kunt u meteen uw vraag stellen. Corendon is ook actief op onder andere Facebook en Twitter. Via deze social media kanalen zijn medewerkers van het webcare team van Corendon u ook graag van dienst. Via Facebook en Twitter staan zij zeven dagen per week van 08:00 tot 21:00 voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Via deze social media kanalen kunt u ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond Corendon.

Contact met Corendon

Openingstijden Corendon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -21:00
Dinsdag
09:00 -21:00
Woensdag
09:00 -21:00
Donderdag
09:00 -21:00
Vrijdag
09:00 -21:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Corendon klantenservice

Contact met CorendonNummer
Algemeen023 - 751 06 06

Overige contactmogelijkheden Corendon klantenservice

Corendon opzeggen

Corendon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/corendon.

Corendon ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Corendon? Laat ons je ervaring met Corendon weten!
Beoordeel Corendon

Adres Corendon klantenservice

Singaporestraat 82
Lijnden

Laat ons je ervaring met de Corendon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Corendon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Corendon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Corendon klantenservice?