Vacanceselect

Over Vacanceselect

Vacanceselect is een online aanbieder van reizen. De reisorganisatie biedt verschillende reizen aan in 15 verschillende Europese landen en heeft meer dan 30 jaar ervaring. De service van Vacanceselect bestaat eruit dat indien er boekingen gedaan zijn, u vijf dagen extra bedenktijd krijgt. Mocht u willen omboeken, gaan hier geen kosten mee gemoeid. Vacanceselect is 24 uur per dag bereikbaar. U kunt uw betalingen voor uw boekingen doen via IDEAL. Vacanceselect staat bekend als de Beste Campingaanbieder van 2015. Vacanceselect heeft een zorgvuldig geselecteerd aanbod. Ook heeft de reisorganisatie een ANVR, SGR en Thuiswinkel Waarborg.

Er is een uitgebreid aanbod van verschillende campings en vakantieparken, waar de bezoekers van de website een keuze uit kunnen maken. Op de website kunt u een keuze maken tussen Compleet, Geselecteerd en Exclusief. Bij Compleet ziet u het volledige aanbod dat Vacanceselect heeft. Bij Geselecteerd staan de accommodaties van Camp2Relax centraal. De accommodaties bieden u een comfortabele vakantie. De accommodaties zijn geplaatst op een sfeervolle camping. De accommodaties zijn luxe en hebben een eigen innovatief ontwerp. Het is elke dag van de week mogelijk om de accommodaties te betrekken. Daarnaast bestaat de selectie Exclusief. Hier staan de accommodaties van Selectcamp centraal. Indien u voor deze accommodaties kiest, kiest u voor een compleet verzorgde vakantie. De accommodaties zijn geplaatst op een leuke en sfeervolle camping. Er is eigen persoon op de plek van bestemming. Ook zijn er uitgebreide faciliteiten en krijgen de kinderen gratis cadeautjes.
Vacanceselect staat tevens bekend om ‘Glamping’, hetgeen is afgeleid van glamourous camping. Momenteel is dit een rage op kampeergebied. Glamping wordt voornamelijk gedefinieerd als luxe en comfortabel kamperen. Glamping kan tegenwoording in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italie, Spanje, Portugal, Kroatie, Duitsland en Belgie. Vacanceselect is innovatief en loopt voor op anderen met betrekking tot Glamping. Om die reden wordt de Glampingaward uitgereikt aan de meest onderscheidende camping met betrekking tot innovatie, luxe en sfeer. De Glampingaward is een intitatief van Vacanceselect.

Contact

De klantenservice van Vacanceselect is te bereiken op het nummer 072-5183183. Dit nummer is te bereiken op maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag van 16.00 uur tot 21.00 uur. Het hoofdkantoor is gevestigd in Alkmaar en kan ook per post worden aangeschreven. U kunt uw brief adresseren aan Vacanceselect, Noorderkade 1c, 1823 CJ Nederland.
Mocht u Vacanceselect willen mailen, is dit ook mogelijk. U kunt uw bericht sturen naar info@vacanceselect.com. Daarnaast is het mogelijk om uw vragen op sociale media te stellen. Vacanceselect is actief op Facebook en Twitter.
Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief. Momenteel loopt er een actie, dat als u zich inschrijft, u 5% introductiekorting krijgt. U blijft vervolgens op de hoogte van verschillende aanbiedingen, de leukste tips en het laatste vakantienieuws.

Openingstijden Vacanceselect klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Vacanceselect

Telefoonnummer Vacanceselect klantenservice

Telefoonnummer
072-5183183
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Vacanceselect klantenservice

Noorderkade 1c
Alkmaar

E-mailadres Vacanceselect klantenservice

Vacanceselect opzeggen

Vacanceselect direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/vacanceselect.

Vacanceselect ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie