Zalando

Zalando is een webshop voor kleding, schoenen en andere modeaccessoires. In de webshop kunt u onder andere jurken, jeans, jassen, shirts, overhemden en pullovers vinden. Ook zijn er producten te vinden voor zowel vrouwen als mannen en zelfs ook voor kinderen. Het bedrijf is oorspronkelijk Duits, maar verkoopt tegenwoordig ook in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland, Italië, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland en Polen. Opgericht in 2008 verkocht de webshop eerst slechts schoenen, maar sinds 2010 zijn ook mode en accessoires aan het assortiment toegevoegd. Ondertussen ontwikkelde Zalando ook zijn eigen collectie en werden ze marktleider voor online schoenenverkoop. Naast deze eigen collectie zijn er veel grote merken te vinden in de webshop. Niet alleen de veel verkrijgbare merken, maar ook zeldzamere merken zijn te vinden bij Zalando. Deze laatste zijn vaak minder goed te vinden in winkels. U kunt onder andere Topshop, Superdry en Adidas vinden. Het doel van de webshop is om mensen een zo breed mogelijk assortiment en een zeer goede klantenservice te bieden. De Zalando klantenservice wordt dan ook op de wensen van klanten afgesteld. De voordelen van online shopping worden hierbij benadrukt.

Eenvoudigheid

Een belangrijk punt van Zalando is het streven naar eenvoudigheid. De website is zo gebouwd dat u zo makkelijk mogelijk kunt vinden wat u zoekt. U wordt genavigeerd door de webshop om zo snel en gemakkelijk mogelijk uw aankoop te voltooien. Zowel bij het eerste bezoek aan de homepagina, als wanneer u naar iets specifieks zoekt, wordt u zo goed mogelijk geholpen. Ook als u klaar bent met online shoppen kunt u zonder moeite afrekenen. U heeft de keuze uit verschillende veilige betalingsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld het bedrag op rekening zetten of betalen door middel van automatische incasso of een vooruitbetaling. Ook zijn een acceptgiro, iDeal en creditcard manieren om te betalen bij Zalando. Na de betaling wordt u in detail op de hoogte gehouden door de Zalando klanteservice over de status van uw bestelling. U kunt dan ook uw bestelling precies volgen via een trackingnummer van verzending tot aan uw voordeur. Ook de altijd gratis verzending en retour helpt mee aan de eenvoudigheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken als de kleding of schoenen niet goed passen.

Klantenservice

De klantenservice van Zalando is erop gericht om zo klantvriendelijk mogelijk te zijn. Om deze reden is ook de verzending en retour van bestellingen gratis en is er een Servicechat waarbij klanten om advies over producten kunnen vragen. Ook hebben ze andere uitgebreide vormen van klantenservice. Zo kunt u de Zalando klantenservice gratis bereiken via hun telefoonnummer 0800 020 11 38. Ook kunt u op de website van het merk gratis een formulier invullen met uw vragen of opmerkingen. Zalando zorgt dan dat u zo snel mogelijk antwoord krijgt via de e-mail.

 

 

Openingstijden Zalando klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
10:00 -18:00
Zondag
10:00 -18:00
Zalando

Telefoonnummer Zalando klantenservice

Telefoonnummer
0800 - 020 11 38
Belkosten
gratis

Adres Zalando klantenservice

Tamara-Danz-Strasse 1
Berlijn

E-mailadres Zalando klantenservice

E-mailadres

Zalando opzeggen

Zalando direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/zalando.

Zalando ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie